Cazare pe categorii

 • Cabane Valea Lotrului (1)
 • Hoteluri Valea Lotrului (5)
 • Pensiuni Valea Lotrului (7)
 • Zone turistice

  Cazare »Cazare valea lotrului

  Cazare in Valea Lotrului

  Pensiunea Bujor de Munte

  Pensiunea Bujor de Munte

  Pensiunea Bujor de Munte ofera turistilor posibilitatea de cazare in cele 6 camere, dotate cu TV, minibar, baie si balcon propriu. Deasemenea, pune la dispozitie o bucatarie complet utilata si livingul de 16 locuri, unde puteti desfasura diverse activitati de divertisment.

  Valcea »Voineasa


  Pensiunea Bella Venere

  Pensiunea Bella Venere

  Pensiunea Bella Venere, fiind situata intr-o zona atat de linistita, la poalele muntilor, asigurand o priveliste atat de frumoasa, este alegerea perfecta pentru cei care cauta multa liniste si aer curat. Pensiunea ofera cazare de 3 stele in cele 7 camere cu baie proprie si balcon cu vedere spre munti sau spre rau. 

  Valcea »Voineasa


  Pensiunea Baciu

  Pensiunea Baciu

  Pensiunea Baciu este situata la 8 km distanta fata de Voineasa, pe malul unui rau, intre Muntii Lotrului si Capatanii. Pensiunea dispune de doua vile a cate 5, respectiv 6 camere duble.

  Valcea »Ciungetu


  Pensiunea Antuanela

  Pensiunea Antuanela

  Pensiunea Antuanela este situata pe malul raului Voinesita, la poalele muntilor Lotru, intr-o zona deosebita de padure. Amplasarea pensiunii permite desfasurarea a diverse activitati - vanatoare, pescuit, drumetii pe trasee montane de diferite dificultati. Dintre obiectivele turistice, va recomandam : manastirea Hurez, Cozia sau Govora, Pestera Muierii, barajul si lacul de acumulare Vidra, uzina L

  Valcea »Voineasa


  Pensiunea Adina

  Pensiunea Adina

  Pensiunea Adina este situata in apropierea centrului balnear din statiunea Voineasa si dispune de 9 camere spatioase , cu acces la bucatarie si la sala de mese.

  Valcea »Voineasa


  Pensiunea 2 Brazi

  Pensiunea 2 Brazi

  Pensiunea 2 Brazi este situata in statiunea Voineasa, locul ideal pentru un sejur de liniste si deconectare. O zona minunata, cu aer curat, fara praf si alergeni, existand aici o baza de tratament dotata cu aparatura moderna unde se poate trata
  nevroza astenica, surmenajul fizic si intelectual, afectiuni ale
  aparatului locomotor, ale cailor respiratorii.

  Valcea »Voineasa


  Hotel Zan

  Hotel Zan

  Situat in statiunea Voineasa, recunoscuta pentru aerul curat puternic ionizat, hotel Zan va intampina cu 16 camere twin si 4 camere cu pat matrimonial, special destinate pentru petrecerea unui sejur placut. Va puteti recapata energia la sala de fitness sau in piscina iar la sfarsit cateva minute de relaxare la sauna sau in jacuzzi nu strica.

  Valcea »Voineasa


  Hotel Vidruta

  Hotel Vidruta

  Statiunea Voineasa este recomandata atat pentru odihna, cat si pentru tratarea
  asteniilor nervoase, a starilor de debilitate, de surmenaj fizic si
  intelectual, a anemiilor secundare, a bolilor aparatului locomotor si
  ale cailor respiratorii, dispunand de o baza de tratament moderna si
  bine utilata.

  Valcea »Voineasa


  Hotel Lotru

  Hotel Lotru

  Hotel Lotru este situat in statiunea Voineasa, pe valea raului Lotru.Baza de tratament a hotelului Lotru este dotata cu aparatura moderna si se
  poate trata nevroza astenica, surmenaj fizic si intelectual,
  convalescente, rahitism si tulburari de crestere la copii, diverse forme
  de astm bronsic si bronsite cronice astmatiforme, tipuri de
  proceduri-bai de plante, aeros

  Valcea »Voineasa


  Hotel Lotrisor

  Hotel Lotrisor

  Hotel Lotrisor din Voineasa este deschis doar in perioada de vara, iar in anumite cazuri hotelul se deschide si de Revelion.

  Valcea »Voineasa


  Hotel Bradisor

  Hotel Bradisor

  Hotel Bradisor este amplasat in localitatea montana Voineasa, la aproximativ 80 km departare de municipiul Ramnicu Valcea, pe valea raului Lotru. Un climat sublim de petrecere a vacantei in aceasta frumoasa zona montana, turistii dornici de drumetii si trasee montane in Muntii Lotrului, Capatanii sau rezervatia forestiera Latorita, vor pastra amintiri de neuitat acestei zone.

  Valcea »Voineasa


  Cabana Petrimanu

  Cabana Petrimanu

  Cabana turistica "Tudor Petrimanu" este situata in muntii Latoritei, la hotarul a trei masive muntoase, respectiv: Muntii Parang, Muntii Capatanii, Muntii Latoritei de o parte si de alta a paraului Curmatura, la 100 m distanta de lacul Petrimanu.

  Accesul in aceasta zona deosebit de pitoreasca se face prin doua cai: Ramnicu Valcea, Brezoi, Ciunget, cabana Petrimanu - drum asfaltat pana

  Valcea »Malaia


  Pensiunea Antoaneta

  Pensiunea Antoaneta

  Pensiunea Antoaneta se afla in statiunea Voineasa,judetul Valcea,la poalele Muntilor Lotrului.
  Vila cu doua niveluri si o arhitectura moderna este construita in anul 2008.
  DOTARI:
  - 5 camere cochete cu pat dublu, 1 la parter si 4 la etaj ( 2 din camerele de la etaj avand fiecare balcon ) – 3 bai, fiecare cu un design si o coloristica deosebite ( 2 la etaj si una la parter.<

  70 RON / noapte

  Valcea »Voineasa