Cazare pe categorii

 • Cabane Muntii Bucegi (1)
 • Hoteluri Muntii Bucegi (2)
 • Zone turistice

  Cazare »Cazare muntii bucegi

  Cazare in Muntii Bucegi

  Hotel Pestera

  Hotel Pestera

  Hotelul Pestera este amplasat in splendidul peisaj al Parcului Natural Bucegi, in  apropierea Manastirii Pestera Ialomitei. Hotelul este gazduit intr-o cladire cu un istoric aparte, renovata si modernizata de-a lungul timpului, adaugand la facilitatile de cazare un bar in holul receptiei precum si un "foisor", spatiu ideal de socializare si servire a meniurilor aburinde, traditionale.

  Dambovita »Moroeni


  Hotel Cota 1000

  Hotel Cota 1000

  Hotelul
  Cota 1000 este amplasat in apropierea statiunii Sinaia, la km 55, pe DN 71, in cadrul natural al Parcului National Bucegi. Este un loc relaxant de petrecere a vacantei la munte, aerul curat si varietatea facilitatilor de agrement atrag anual mii de turisti.

  Dambovita »Moroeni


  Cabana Doina

  Cabana Doina

  Cabana Doina este amplasata in localitatea Moroeni, la 1,5 km distanta de drumul national DN71, Targoviste-Sinaia, respectiv 20 km departare de statiunea Sinaia si 40 km fata de Targoviste, pe malul drept al raului Ialomita. Pensiunea isi asteapta oaspetii cu toate facilitatile necesare unei vacante linistite in mijlocul naturii, oferta de agrement a statiunii de vacanta localizata in zona aduce u

  Dambovita »Moroeni