Cazare pe categorii

 • Cabane Crisana (1)
 • Case Crisana (3)
 • Complexe Crisana (4)
 • Hanuri Crisana (1)
 • Hosteluri Crisana (1)
 • Hoteluri Crisana (63)
 • Moteluri Crisana (1)
 • Pensiuni Crisana (22)
 • Vile Crisana (1)
 • Zone turistice

  Cazare »Cazare crisana

  Cazare in Crisana

  Pensiunea Beverly Hills

  Pensiunea Beverly Hills

  Pensiunea Beverly Hills este o unitatea de cazare eleganta, moderna si rafinata, deschisa circuitul turistic in anul 2007, asigura oaspetilor facilitati la standarde europene. Amplasata la intrarea in statiunea Baile Felix, pe DN76, dinspre Oradea, este locul ideal de recreere la sfarsit de saptamana sau pentru concediul de odihna.

  Bihor »Sanmartin


  Pensiunea Bella

  Pensiunea Bella

  Pensiunea Bella este usor de gasit, fiind situata pe DN 7 (E68), artera
  principala de intrare in municipiul Arad dinspre Bucuresti - Deva, la 200 m distanta de sosea.Pensiunea ofera confortul, amabilitatea si caldura propriului camin, intr-un ambient curat si elegant. Grupurile numeroase de turisti beneficiaza de reduceri precum si de alte beneficii in functie de durata sejurului.

  Arad »Arad


  Pensiunea Axon

  Pensiunea Axon

  Pensiunea este localizata la sosea, pe drumul european 60 pe partea dreapta daca circulati dinspre Cluj spre Oradea.

  Bihor »Auseu


  Pensiunea Aroma

  Pensiunea Aroma

  Pensiunea Aroma este amplasata inainte de intrarea in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, accesibila de pe DN79 (Oradea-Deva), la egala distanta si de statiunea Baile 1 Mai. Este o unitate de cazare recent intrata in circuitul turistic, din anul 2007, asigurand turistilor conditii rafinate si odihnitoare pentru o ca fiecare vacanta sa fie o reusita.

  Bihor »Baile Felix


  Pensiunea Ariana

  Pensiunea Ariana

  Pensiunea Ariana este localizata la 2 km distanta fata de vama Nadlac, langa soseaua europeana E68, ce leaga orasul Arad de Budapesta. Pensiunea dispune de 5 camere de cazare, modern amenajate, confortabile si primitoare.

  Arad »Nadlac


  Pensiunea Apuseni

  Pensiunea Apuseni

  Pensiunea Apuseni se afla in comuna Pietroasa, sat Boga, la 30km de orasul Beius, la poalele muntilor Apuseni, pe drumul ce duce spre platoul Padis.

  Bihor »Pietroasa


  Pensiunea Ana Maria

  Pensiunea Ana Maria

  Situata in centrul statiunii Baile Felix, aproape de stranduri, piscine, lacul cu nuferi, alimentara, piata, Pensiunea Ana Maria va ofera o oportunitate ideala de cazare. Camerele sunt dragute si primitoare, curate, linistite si fiecare dispune de balcon cu vedere spre piscina Hotelului International.

  Bihor »Baile Felix


  Pensiunea Ama

  Pensiunea Ama

  Pensiunea Ama este amplasata in satul Haieu, la 4 km departare de municipiul Oradea, nu departe de statiunile Baile 1 Mai si Felix. Un loc ideal de odihna si recreere pentru zilele frumoase de vacanta cu familia sau pentru cei dornici de un loc linistit si cochet la sfarsit de saptamana.

  Bihor »Sanmartin


  Pensiunea Allegria

  Pensiunea Allegria

  Pensiunea Allegria este amplasata in centrul statiunii Baile 1 Mai, una dintre cele mai cunoscute zone termale din Romania. Deschisa in anul 2006 pensiunea va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare, ideala pentru petrecerea vacantelor de odihna, reuniunilor de afaceri sau efectuarea unei cure balneare.

  Bihor »Baile 1 Mai


  Pensiunea Alb

  Pensiunea Alb

  Pensiunea Alb este amplasata in statiunea Baile 1 Mai, in judetul Bihor, la doar 2 km departare de Baile Felix si 4 km distanta de municipiul Oradea. Este un loc ideal de relaxare si petrecere a vacantei sau sfarsitului de saptamana in preajma variatelor posibilitati de agrement ale statiunii, strandul "Venus" aflandu-se la doar 150 m distanta, sau pentru sezonul rece, in perioada de functionare a

  Bihor »Baile 1 Mai


  Pensiunea Adriana

  Pensiunea Adriana

  Pensiunea Adriana este situata in zona centrala a orasului, la 30 m de soseaua europeana Arad-Nadlac, in zona Stadionului UTA, in vecinatatea Universitatii Vasile Goldis.Pensiunea este locul unde turistii vor gasi liniste, confort si relaxare, fie ca este vorba despre facilitatile moderne oferite, sau despre petrecerea orelor odihnitoare pe terasa sau in foisorul din curtea pensiunii.

  Arad »Arad


  Pensiunea Adela

  Pensiunea Adela

  Pensiunea Adela este pozitionata in partea de nord a judetului Bihor, in zona de deal, la aproximativ 45 km de municipiul Oradea si 14 km de Marghita, pe DJ191. Un loc odihnitor, in mijlocul naturii, unde gazdele au pregatit turistilor tot confortul unei vacante reusite.

  Bihor »Chislaz


  Pensiune Anthimos

  Pensiune Anthimos

  Pensiunea Anthimos se bucura de o amplasare privilegiata in cadrul statiunii balneoclimaterice Baile Felix, la cativa kilometri de orasul Oradea, spre liziera padurii Felix, un loc unde perfectiunea luxului si inspiratia naturii sunt la indemana. Anthimos a fost creat ca o oaza de liniste si relaxare, pentru a oferi confort si atmosfera primitoare tuturor clientilor sai.

  Bihor »Baile Felix


  Motel Rares

  Motel Rares

  Motel Rares este amplasat pe artera principala de iesire din municipiul Arad catre Oradea. Este o unitate de cazare de 2 stele, cuprinzand 27 de camere duble si 2 apartamente, dotate modern, cu toate facilitatile cerute la standard european. Motelul dispune de un mic restaurant pentru servirea unui meniu traditional si de un minibar.

  Arad »Arad


  Motel Aral Energy

  Motel Aral Energy

  Motel Aral Energy este situat in localitatea Nadlac, la granita cu Ungaria. Reprezinta un loc de popas in primul rand pentru cei aflati in tranzit catre granita de iesire prin vama Nadlac. Tarifele vor convinge ca este cea mai buna alegere pentru relaxare dupa un drum lung.

  Arad »Nadlac


  Hotel Xo Residence

  Hotel Xo Residence

  Hotel Xo Residence este amplasat intr- un cartier rezidential al orasului. Amenajat intr- o cladire luxoasa, hotelul ofera clientilor sai toate facilitatile unui sejur de 5*. Curtea si terasa hotelului sunt o oaza de relaxare, cu piscina si pool
  bar, sau spatii discrete de recreere sau de servire a micului dejun.

  Arad »Arad


  Hotel Xe-Mar

  Hotel Xe-Mar

  Complexul de 3 stele, Xe-Mar Hotel- Restaurant- Fast Food, este la dispozitia clientilor sai incepand cu luna octombrie 2006, intr-o cladire noua, cu o arhitectura deosebita si cu dotari de ultima generatie. Se gaseste situat pe artera principala de intrare in Arad dinspre Timisoara, in apropierea podului de peste Mures. Fiecare camera este dotata cu mobilier nou, modern, intr-un ambient elegsnt,

  Arad »Arad


  Hotel Wolf

  Hotel Wolf
  Hotel
  Wolf este situat pe
  artera principala de intrare in Arad dinspre Deva, la doar 500 m departare de centrul financiar, politic, administrativ si cultural al orasului. Este o constructie noua, cu design si dotari de standard inalt si o capacitate de cazare de peste 40 de locuri, oferind confortul sporit si relaxarea ambientului din propriul camin.

  Arad »Arad


  Hotel West

  Hotel West

  Hotel West este amplasat pe artera principala de iesire din Arad spre Oradea, cu acces facil la centura de nord a orasului, cea care faciliteaza accesul direct catre Oradea, Ungaria, Deva sau Timisoara, evitand aglomeratia orasului.Pensiunea este o gazduita de o constructie noua, cu toate facilitatile moderne de cazare si de relaxare.

  Arad »Arad


  Hotel Vulturul Negru

  Hotel Vulturul Negru

  Hotel Vulturul Negru este situat pe malul Cristului Repede, in plin centrul orasului, la cativa metri de Primaria Oradea.
  Cladirea in care functioneaza Hotelul Vulturul Negru, parte a patrimoniului cultural al orasului Oradea, dateaza de la inceputul secolului XX, cand in Oradea se raspandeste un stil nou, diferit de cele academice, creand premisele unei diversificari stilistice bazate pe

  Bihor »Oradea


  Hotel Voinicul

  Hotel Voinicul

  Hotelul Voinicul este o constructie moderna terminata in anul 2006, constructia si finisajele fiind la standarde europene.

  Arad »Arad


  Hotel Transit

  Hotel Transit

  Hotel Transit este amplasat in municipiul Oradea, accesibil de la artera rutiera de iesire spre statiunile Baile Felix si Baile 1 Mai. Un loc ideal atat pentru turistii aflati in tranzit, cat si pentru cei care isi doresc o vacanta linistita departe de agitatia orasului, vecinatatea statiunilor balneare asigurand toate posibilitatile de agrement pentru timpul liber.

  Bihor »Oradea


  Hotel Toscana

  Hotel Toscana

  Hotel Toscana este localizat semicentral in Oradea si dispune de 20 camere modern amenajate.

  Bihor »Oradea


  Hotel Terra

  Hotel Terra

  Amplasat deosebit, pe malul drept al Crisului Repede, la 500 m de Strandul Municipal, intr-o oaza de verdeata, Hotel Terra va ofera linistea de care aveti nevoie pentru un sejur de vis.Hotelul dispune de 21 de camere, iar restaurantul de 180 locuri asigurand un meniu bogat si rafinat.

  Bihor »Oradea


  Hotel Termal

  Hotel Termal

  Situat la liziera padurii, la 200m de centru orasului, 10km de gara si 15km de aeroportul Oradea, Hotelul Termal a fost renovat complet in anul 2003 si are toate atuurile unui complex hotelier modern, oferind conditiile optime pentru odihna si relaxare, tratament si intretinere precum si pentru evenimente de afaceri.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Somes

  Hotel Somes

  Hotel Somes este amplasat in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, la liziera padurii, in mijlocul unei oaze de verdeata. Unitate turistica cu traditie si una dintre cladirile cele mai inalte ale statiunii,  ofera turistilor facilitati moderne de cazare si de odihna.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Silver

  Hotel Silver

  Situat in Oradea, intr- o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel Conference & Spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere. Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.

  Bihor »Oradea


  Hotel Sep

  Hotel Sep

  Hotel Sep este o cladire noua, data in folosinta din primavara anului 2007, avand camere dispuse pe doua niveluri. Este amplasat la soseaua de centura spre Nadlac, care strabate linistitul cartier Gai. Puncte de reper in vecinatate: Hipodromul (700m), Centrul Comercial Armonia si Carrefur.Camerele dispun de un ambient si de facilitati de cazare moderne, elegante, servirea mesei putandu-se face in

  Arad »Arad


  Hotel Scorpion

  Hotel Scorpion

  Hotel Scorpion este amplasat in municipiul Oradea, aproape de artera rutiera care face legatura cu Vama Bors. Turistii aflati in tranzit sau oamenii de afaceri vor beneficia aici de cele mai relaxante momente de odihna, facilitatile moderne si ambientul prietenos vor asigura o sedere confortabila fiecarui oaspete aflat in trecere prin zona.

  Bihor »Oradea


  Hotel Scorilo

  Hotel Scorilo

  Hotel Scorilo a fost inaugurat in anul 2004. Cladirea hotelului a fost o resedinta episcopala, iar constructia dateaza din 1703. Aceasta cladire a fost complet renovata si modernizata

  Bihor »Oradea


  Hotel Rusco

  Hotel Rusco

  Hotel Rusco este amplasat in localitatea Paulis, la soseaua europeana E68, dinspre Arad. Este un resort turistic nou, modern, amenajat intr-un stil clasic si plin de eleganta. Rafinamentul detaliilor satisface orice pretentie, cadrul rustic imbinat cu tehnologia ultimului secol, reusesc sa incante pe fiecare oaspete care ii trece pragul.

  Arad »Paulis


  Hotel Roberto

  Hotel Roberto

  Hotel Roberto, cu standarde de cazare conforme nivelului de clasare de 2 stele, este amplasat in orasul Arad, la doar 2 km de la intrarea dinspre Nadlac sau Turnu.Camerele sunt spatioase, modern mobilate si dotate pentru a asigura eficienta si confort fiecarui turist. Terasa si curtea privata asigura un plus de relaxare in zilele calduroase.

  Arad »Arad


  Hotel Riga

  Hotel Riga

  Hotel Riga este situat la intrarea in municipiul Arad, pe artera principala Timisoara- Arad, pe partea stanga, inainte cu 100 m de bariera. Este o constructie noua, data in folosinta in anul 2008, ofera facilitatile unei cazari la standarde internationale si un sejur de maxim confort, la preturi reduse pentru sfarsitul de saptamana.

  Arad »Arad


  Hotel RHC Royal

  Hotel RHC Royal

  Hotel RHC Royal pune la dispozitia clientilor 42 de locuri de cazare in 15 de camere duble si 3 apartamente, fiecare avand un design unic.

  Bihor »Oradea


  Hotel Queen

  Hotel Queen

  Hotel Queen estee situat in municipiul Arad, pe valea raului Mures, la 20 km de Ungaria, oferind comfort si eleganta pentru recreere sau afaceri. Hotelul ofera posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu, printre specialitatile de baza se remarca pizza pe vatra si delicioasa ciorba de burta.Hotel Queen propune celor pasionati de istorie trei circuite la principalele atractii din aceasta

  Arad »Arad


  Hotel Qiu

  Hotel Qiu

  Hotel Qiu ofera un sistem nou si modern de cazare, numit "camere de inchiriat in regim hotelier". Acest sistem se diferentiaza de celelalte
  prin absenta receptiei permanente, cazarea
  facandu-se prin rezervare online sau printr-un apel telefonic.

  Bihor »Oradea


  Hotel President

  Hotel President

  Hotel President din municipiul Arad este o constructie relativ noua, activa pe piata hoteliera din 2001, un loc elegant si confortabil pentru petrecerea catorva zile in orasul de pe malul Muresului sau pentru o intalnire de afaceri. Poate fi usor localizat la intrarea dinspre Timisoara, si la doar 40 de km departare de granita cu Ungaria. Desi incadrat la categoria de 3 stele, Hotel President ofer

  Arad »Arad


  Hotel Poienita

  Hotel Poienita

  Hotel Poienita este amplasat la 200 m departare de centrul statiunii balneoclimaterice Baile Felix, o unitate de cazare cu traditie in aceasta zona, dispunand de propria baza de tratament, ceea ce il recomanda celor aflati la recuperare.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Phoenix

  Hotel Phoenix

  Hotel Phoenix este situat la intrarea in Arad, dinspre Nadlac, in apropierea principalei cai de iesire spre vestul Europei. Este considerat un loc de popas la indemana celor care vin in Romania sau se indreapta catre iesirea din tara.Amplasarea hotelului, dotarile de confort si utilitate si spatiile sunt perfect calibrate nevoilor si standardelor turistilor de a se relaxa, in primul rand, dar si d

  Arad »Arad


  Hotel Padis

  Hotel Padis

  Hotel Padis este amplasat in partea nordica a statiunii balneoclimaterice Baile Felix, fiind un hotel cu traditie in circuitul turistic al zonei, un loc unde turistii vor beneficia de elegante facilitati de cazare si de recreere.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Nufarul

  Hotel Nufarul

  Renovat in 2004, Hotelul Nufarul este situat la liziera padurii, la 200 m distanta de centrul statiunii Baile Felix.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Nevis

  Hotel Nevis

  Combinatia dintre confortul interior si locatie face ca acest hotel sa fie o experienta frumoasa chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Astfel va veti putea bucura de liniste, avand in acelasi timp avantajul de a va afla la doar cateva minute de centrul orasului si de principalele zone comerciale din Oradea.

  Bihor »Oradea


  Hotel Mures

  Hotel Mures

  Hotelul Mures se afla in vecinatatea Hotelului Poienita, pe soseaua DN 76 - E70 (spre Beius), corp comun cu Hotel Somes si Hotel Unirea, in vecinatatea policlinicii.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Muncel

  Hotel Muncel

  Hotel Muncel este amplasat in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, accesibil de la artera principala E79, Oradea- Deva. Un hotel cu vechi traditii in circuitul turistic al locului, Hotel Muncel ofera facilitati de cazare si tratament pentru fiecare categorie de turisti veniti in aceasta splendida zona a tarii.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Moneasa

  Hotel Moneasa

  Hotel Moneasa este amplasat in statiunea balneoclimaterica Moneasa, judetul Arad, la poalele ramei muntoase a Masivului Codru-Moma, la altitudinea medie de 280 m. Complexul Balnear Moneasa (hotel, baza de tratament, restaurant, sali de conferinta) are o arhitectura moderna, de o eleganta aparte, un contrast placut de alb cu "explozia vegetala" din jur. Capacitatea de cazare este de 188 de locuri,

  Arad »Moneasa


  Hotel Melody

  Hotel Melody

  Hotel Melody este amplasat in partea centrala a municipiului Oradea, la aproximativ 150 m distanta de artera rutiera E60, care face legatura cu frontiera nord- vestica a tarii cu Ungaria. O amenajare eleganta si un ambient prietenos pentru fiecare turist aflat in tranzit sau intr- o calatorie de afaceri.

  Bihor »Oradea


  Hotel Maxim

  Hotel Maxim
  Hotel Maxim este o unitate hoteliera noua, moderna, data in functionare in anul 2006, avand o pozitie privilegiata, cu deschidere catre cea mai circulata artera a Aradului, pe directia
  Nadlac- Bucuresti. Camerele sunt mobilate cu eleganta, design- ul interior armonizandu- se cu luxul decorurilor. Baile sunt dotate cu cabina cu hidromasaj, pentru relaxarea si confor

  Arad »Arad


  Hotel Marem

  Hotel Marem

  Hotel Marem este o unitate de cazare noua, intrata de curand in circuitul turistic, localizata la doar 5 minute de centrul orasului, avand ca punct de reper Spitalul Judetean. Hotel Marem Arad este destinat atat oamenilor de afaceri cat si turistilor dornici de servicii calitative. Eleganta si bunul gust al amenajarilor interioare fac din acest loc un relaxant spatiu de odihna.

  Arad »Arad


  Hotel Lotus

  Hotel Lotus

  Hotel Lotus este amplasat intr-o zona linistita si selecta, respectiv in Cartirul Functionarilor, aproape de benzinaria OMV si Spitalul Municipal. Este o constructie noua, cu un design modern, si amenajari la standarde europene. Serviciile oferite se incadreaza la categoria 3 chiar 4 stele, iar preturile tin de 2 stele.

  Arad »Arad


  Hotel Jackson

  Hotel Jackson

  Jackson Hotel este o constructie moderna, amenajata cu stil si mult rafinament, situata la aproximativ 50 m distanta de punctul de frontiera Nadlac.Camerele aduc relaxarea si confortul fiecarui turist aflat in tranzit sau in vacanta in regiune, iar restaurantul propriu intampina oaspetii cu meniuri traditionale romanesti si internationale.

  Arad »Nadlac


  Hotel Iris

  Hotel Iris

  Hotel Iris este amplasat in imediata vecinatate a Soselei Andrei Saguna, una dintre cele mai circulate artere ale orasului, oferind turistilor servicii la cele mai inalte standare. Reprezinta una dintre cele mai cautate unitati de cazare, atat pentru turismul de tranzit sau de afaceri, tocmai datorita pozitionarii, si mai ales serviciilor oferite, ospitalitatii si profesionalismului.

  Arad »Arad


  Hotel International

  Hotel International

  Hotel International este amplasat in frumoasa statiune balneoclimaterica Baile Felix, locul potrivit pentru turismul de relaxare sau de afaceri. Beneficiind de o pozitionare centrala in cadrul statiunii, Hotel International ofera turistilor cele mai odihnitoare momente, in vecinatatea unei oaze de verdeata, a aerului curat de padure, facilitatile rafinate oferite fiind un adevarat rasfat.

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Inter - M

  Hotel Inter - M

  Hotel Inter - M este amplasat in zona Gradiste, la soseaua de iesire spre Oradea, cu acces usor la drumul ce face legatura cu Vama Nadlac, Deva sau Timisoara.

  Arad »Arad


  Hotel Impero

  Hotel Impero

  Hotelul Impero, hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfarsitul lunii aprilie 2007 si construit cu
  respectarea tuturor normelor Europene in vigoare.
  Hotelul este amplasat in apropiere de centrul orasului, 3 km de aeroport, 15 km de vama Bors si 4 km de gara.

  Bihor »Oradea


  Hotel Gio

  Hotel Gio

  Hotel Gio a intrat in circuitul turistic in anul 2007. Este o constructie moderna, etajata pe 4 niveluri, cu dotari de standard european, incluzand si un ascensor nou, sigur si silentios. Conditiile de cazare asigura confortul si relaxarea oricarui vizitator, iar restaurantul propriu ofera posibilitatea de a servi celebre meniuri italiene.

  Arad »Arad


  Hotel Gala

  Hotel Gala

  Hotel Gala din Oradea ofera turistilor o atmosfera rafinata, un ambient elegant si reconfortant chiar si pentru cele mai exigente gusturi.

  Bihor »Oradea


  Hotel Flora

  Hotel Flora

  Hotel Flora este un resort turistic recent, deschis catre sfarsitul anului 2007, cu o amplasare ultracentrala, in apropierea raului Mures, la doar 2 km departare de Aeroportul Arad. Este un loc cochet si linistit, cu dotari moderne si toate facilitatile standardelor europene.

  Arad »Arad


  Hotel Elite

  Hotel Elite

  Hotelul Elite este un hotel de lux si a fost fondat in 1998. Este plasat in centrul orasului, in zona verde si linistita a parcului I. C. Bratianu aproape de Bazinul Olimpic si Strandul Municipal Oradea, localizarea fiind usoara, hotelul aflandu- se la aproximativ 200 m de E60 pe malul drept al raului Crisul Repede.

  Bihor »Oradea


  Hotel Cristian

  Hotel Cristian

  Hotel Cristian este o unitate de cazare recenta, deschisa turistilor in iulie 2006, cu un interior modern, amenajat cu mult gust, pentru confortul fiecarui oaspete aflat in trecere prin zona. Amplasat intr-un cartier curat si linistit, hotelul ofera discount-uri grupurilor organizate sau celor care impartasesc ospitalitatea gazdelor si raman cazati mai mult de sapte zile.

  Arad »Arad


  Hotel Crisana

  Hotel Crisana

  Hotel Crisana, o constructie noua din anul 2009, recent intrat in circuitul turistic, este amplasat central, la 3 minute departare de cele mai importante institutii culturale si administrative ale orasului, pe artera principala Arad- Oradea. Turistii se vor bucura de o atmosfera calda, moderna si rafinata, la standarde europene. Restaurantul hotelului ofera savuroase meniuri traditionale si intern

  Arad »Arad


  Hotel Cosmin

  Hotel Cosmin

  Hotel Cosmin, situat in centrul orasului Arad, la doar 2 minute de Teatrul Clasic "Ioan Slavici" si de sediul Politiei Municipiului Arad, este o constructie rafinat amenajata, construita intr-un stil unic, modern, ce va va purta intr-o lume de poveste.Hotel Cosmin ofera cele mai elegante conditii de recreere, fie pentru gazduirea unei intalniri de afaceri sau a unui sfarsit de saptamana.

  Arad »Arad


  Hotel Continental Forum Arad

  Hotel Continental Forum Arad

  Hotelul Continental Forum Arad, parte a brand- ului Continental Forum, din categoria 4 stele, este dedicat celor care apreciaza eleganta combinata cu utilitatea ultimelor dotari. Accentul se pune pe rafinament, distinctie si confortul ambientului. Continental Forum Arad reprezinta cea mai inalta cladire a orasului, fiind localizata central, in imediata apropiere a Palatului Administrativ, Teatrulu

  Arad »Arad


  Hotel Continental Forum

  Hotel Continental Forum

  Hotelul Continental Forum din Oradea surprinde printr- o ambianta deosebita, prin serviciile diverse adaptate cerintelor calatorilor de afaceri sau turistilor aflati in vacanta, de asemenea aici se pot organiza evenimente speciale.
  La doar 500 m de hotel se afla Primaria, Prefectura, Camera de Comert, Judecatoria, centrul istoric cu Cetatea Oradei si zona comerciala a orasului.

  Bihor »Oradea


  Hotel Codru Moma

  Hotel Codru Moma

  Hotel Codru Moma este amplasat in Statiunea Balneoclimaterica Moneasa, judetul Arad, dispunand de 204 locuri de cazare, in camere clasificate la 2 stele. Apele minerale bicarbonatate, calcice, magneziene hipotone, mezotermale,
  contribuie la tratarea afectiunilor aparatului locomotor, sistemului
  nervos periferic si ale tubului digestiv. Cura aero si helioterapeutica
  de care

  Arad »Moneasa


  Hotel Class

  Hotel Class

  Hotel Class este amplasat intr-o zona linistita a orasului, aproape de centrul Aradului, avand in vecinatate Primaria, Universitatile "Vasile Goldis" si "Aurel Vlaicu". Hotelul a fost amenajat pentru a aduce fiecarui turist aerul familial, confortul si eleganta spatiului, totul prin grija serviciilor de calitate si de profesionalism ale personalului.

  Arad »Arad


  Hotel Ceres

  Hotel Ceres

  Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande. De aici sunt accesibile turistilor obiective turistice importante cum ar fi: Pestera Ursilor, Stana de Vale, Pescaria Cefa, Rezervatia cu lotusi precum si orasul Oradea cu o varietate culturala deosebita.

  Bihor »Baile 1 Mai


  Hotel Carnival

  Hotel Carnival

  Hotel Carnival este accesibil de la artera rutiera E60, bucurandu-se de o pozitionare buna in cadrul municipiului Oradea, la doar 2 minute de gara si 5 minute de centrul orasului. Un loc cu stil si eleganta atat pentru un sejur de afaceri reusit cat si pentru o calatorie de relaxare in aceasta zona.

  Bihor »Oradea


  Hotel Best Western Central

  Hotel Best Western Central

  Best Western Central Hotel este amplasat in inima municipiului Arad, langa Primarie, aproape de cladirile celor mai importante institutii culturale, financiare, administrative si comerciale ale orasului. Hotelul ofera 42 de camere la nivelul standardelor internationale ale unui cunoscut lant hotelier, putand beneficia de toate facilitatile unui sejur comod si relaxant in zona.

  Arad »Arad


  Hotel Beauty

  Hotel Beauty

  Hotel Beauty a fost amenajat in anul 2007, dispunand de un design interior cochet si elegant. Se gaseste localizat langa Cetatea Aradului si Strandul Neptun, in apropierea iesirii spre Timisoara. Hotel Beauty ofera o gama variata de servicii profesioniste de cazare, dar mai ales posibilitati de agrement, avand o curte interioara gazonata, vegetatie abundenta, piscina incalzita si loc pentru plaja

  Arad »Arad


  Hotel Avalon

  Hotel Avalon

  Hotel Avalon ofera cazare in camere mari, inalte, amenajate dupa un design original si unic. Constructia respecta stilul architectural renascentist sobru,
  prezent in Oradea la inceputul sec. XX. Toate acestea readuc charm- ul si eleganta
  vremii.

  Bihor »Oradea


  Hotel Atrium

  Hotel Atrium

  Hotel Atrium este amplasat in zona centrala a municipiului Oradea, la o distanta de aproximativ 100 m de zona pietonala, in vecinatatea importantelor edificii culturale, istorice si comerciale ale orasului. Turistii vor beneficia aici de maxim confort si relaxare, intr- un ambient rafinat, de o eleganta clasica aparte a amenajarilor.

  Bihor »Oradea


  Hotel As

  Hotel As

  Hotel As se gaseste amplasat la soseaua principala DN69, la intrarea in Arad, dinspre Timisoara. Este o unitatea hoteliera recent intrata in circuitul turistic, construita in 2007, dispunand de toate facilitatile moderne potrivite unui sejur de scurta sau lunga durata.

  Arad »Arad


  Hotel Ardealul

  Hotel Ardealul

  Hotel Ardealul din municipiul Arad, cu denumirea istorica de "Grand Hotel Crucea Alba", a fost fondat in anul 1841, de Franz Mahler, pe locul unui han din secolul al XVIII-lea, in stil neoclasic. Un hotel cu traditie, unde calitatea serviciilor, competenta personalului cat si recenta renovarea a hotelului la standarde internationale, fac din acest loc un spatiu al confortului si familiarului. Este

  Arad »Arad


  Hotel Arad

  Hotel Arad

  Hotel Arad este asezat in imediata apropiere de centrul orasului, intr-o zona linistita si curata. De curand renovat si modernizat, hotelul pune la dispozitia clientilor 30 de camere cu dotari de 3 stele, intr-un ambient relaxant si confortabil. Restaurantul si terasa sunt un placut loc de intalnire si delectare a savurosului meniu al casei.

  Arad »Arad


  Hotel - Apartament Living Inn

  Hotel - Apartament Living Inn

  Aflat in centrul orasului Oradea, Living In este primul apart hotel deschis in zona. Living In imbina confortul unui apartament cu serviciile unui hotel. Apart hotelurile sunt locatii destinate celor care doresc sa stea in conditii confortabile si totusi sa aibe independenta pe care un hotel clasic nu o ofera. Living In pune la dispozitia clientilor sai servicii diverse, lasandu-le, insa, libertat

  Bihor »Oradea


  Hostel Fortress

  Hostel Fortress


  Situat central in municipiul
  Arad, Hostel Fortress ofera camerele luminoase si spatioase cu acces gratuit la internet.

  Arad »Arad


  Hanul Gobe

  Hanul Gobe

  Pensiunea este formata din mai multe cldiri ce inconjoara o curte interioara, care se foloseste noaptea ca parcare inchisa, si in vreme buna ca gradina de vara. Pensiunea Gobe da musafirului o senzatie ca acasa, unde aceasta este considerat partener intr-un mediu calduros.

  Bihor »Oradea


  Complexul Turistic Connyland

  Complexul Turistic Connyland

  Complexul este situat in statiunea Baile Felix, "Statiunea Fericirii" pe DN 67 Oradea-Beius-
  Deva, in apropierea centrului statiunii, spitalului de recuperare Baile Felix, la mica distanta
  de strandurile termale (maxim 5 minute), departe de zgomotul stresant al restaurantelor,
  discotecilor sau a locurilor de distractii din statiune.

  Ofera posib

  Bihor »Baile Felix


  Complex Turistic Monaco

  Complex Turistic Monaco

  Complexul Turistic Monaco ofera conditii deosebite de cazare pe tot parcursul anului,A‚A fiind situat la aproximativ 200 de metri de oricare baza de agrement cu piscina din Baile Felix.

  Bihor »Baile Felix


  Complex Terapeutic Vital

  Complex Terapeutic Vital

  Complexul Terapeutic Vital este mai mult decat un simplu hotel. Camerele, atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori, centrul spa, piscinele, terasele si baza de tratament sunt menite sa ofere momente de relaxare pe toate gusturile.


  Vital reprezinta o intreaga filozofie in complexul cu acelasi nume din Baile Felix. Indiferent de sezon, veti putea descoperi ambianta unui spa

  Bihor »Baile Felix


  Complex Recuperare Wellness & Spa Perla

  Complex Recuperare Wellness & Spa Perla

  Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul de Recuperare Wellness & Spa Perla asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.

  Bihor »Baile 1 Mai


  Centrul de vizitare Ceala

  Centrul de vizitare Ceala

  Centrul de vizitare Ceala este amplasat in Padurea Ceala, la 4 km de limita estica a zonei Parcului Natural Lunca Muresului, si la 2 km
  de Aeroportul Arad. Accesul se face din Municipiul Arad, pe
  Calea Bodrogului, catre Aeroport dupa care se intra in Padurea Ceala
  urmand indicatoarele din teren.Cladirea a fost realizata in cadrul unui proiect Phare CBC si a fost
  finalizata

  Arad »Arad


  Casa Veronica

  Casa Veronica

  Pensiunea Casa Veronica***se afla in statiunea Baile Felix.
  Beneficiaza de un amplasemnt privilegiat, in imediata apropiere a strandurilor Felix, Apollo, Crisana si Somes, aproape de centrul statiunii si de lacul cu nuferi.
  Descriere unitate de cazare
  Ferita de forfota centrului aglomerat, Casa Veronica***si-a deschis portile in anul 2008, ca raspuns la nevoia de a satisface ex

  Bihor »Baile Felix


  Casa Rustik

  Casa Rustik

  In incinta complexului turistic Connyland din Baile Felix se afla situata Casa Rustik. Statiunea Baile Felix se afla la 8 km de municipiul Oradea si este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, la o altitudine de 140 m in Campia Crisurilor. Datorita climei blande, in lacurile statiunii traiesc nuferi subtropicali. Este una dintre statiunile cele mai valoroase din punct de ve

  Bihor »Baile Felix


  Cabana Lac

  Cabana Lac

  Amplasarea Cabanei Lac in zona padurii Ceala (la aproximativ 2 km de zona administrativa) ofera un grad maxim de liniste pentru odihna si relaxarea tuturor categoriilor de clienti.
  - Restaurantul de tip clasic ofera clientilor nostri urmatoarele preparate culinare:- gustari calde si reci ; fripturi ; garnituri; salate.Cele mai gustate si apreciate preparate culinare pe care le oferim sunt

  Arad »Arad


  Hotel Parc

  Hotel Parc

  Hotelul Parc, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor:
  79 de camere cu 1, 2 sau 3 paturi, precum si 4 apartamente dotate cu grup sanitar propriu, cabina de dus sau cada, televizor color cu telecomanda, minibar;
  4 restaurante catego

  Arad »Moneasa


  Pensiunea Anthimos

  Pensiunea Anthimos

  Pensiunea Anthimos 4* este situata la cativa kilometri de orasul Oradea, la marginea padurii Felix, in statiunea Baile Felix, comuna Sanmartin.
  Facilitati cazare: Pensiunea ofera spre cazare 11 camere duble (dintre care 9 camere cu pat matrimonial si 2 camere cu doua paturi) si 2 apartamente. Camerele dispun de TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, internet, uscator de par, halate de baie

  185 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Pensiunea Empire

  Pensiunea Empire

  Pensiunea Empire este cea mai potrivita alegere pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Cu fiecare ocazie incercam sa ne apropiem cat mai mult de gusturile si dorintele clientilor nostri, venindu-le in intampinare cu oferte speciale. Fie ca e vorba de o aniversare, de un botez, de o receptie, de o nunta, mesa festiva, conferinte, de celebrarea unui eveniment deosebit din viata dumneavostra, va st

  90 RON / noapte

  Bihor »Baile 1 Mai


  Pensiunea Smarald

  Pensiunea Smarald

  Pensiunea Smarald, deschisa in 2010, clasificata de Ministerul Turismului la categoria 3 stele, este situata la iesirea din Baile Felix spre Deva, intr-o zona colinara de paduri de fag si stejar.
  Tarifele se negociaza in functie de sezon si nr.nopti cazare!
  Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, echitatie, se accepta

  55 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  PENSIUNEA BLISS

  PENSIUNEA BLISS

  Cunoscuta din secolele XV-XVII sub numele de Baile Episcopiei, statiunea s-a facut remarcata datorita apelor minerale si a namolului extras din lacul din statiune, utilizate in tratarea afectiunilor reumatismale, afectiunilor sistemului nervos s a afectiunilor ginecologice. Aici isi are izvorul paraul Peta (30 grade Celsius), care, dupa ce traverseaza localitatile Sanmartin si Oradea, se varsa in

  45 RON / noapte

  Bihor »Baile 1 Mai


  Hotel Slavia

  Hotel Slavia

  Toate camerele hotelului nostru sunt dotate cu mobilier de lux, din lemn masiv, precum si cu baie proprie cu cabina dus/hidromasaj/jacuzzi, televizor,telefon, acces internet nelimitat si gratuit. Se permite intrarea cu animale de companie in camerele de cazare pentru care se va plati suplimentar 30% din costul cazarii.
  Clientii pot beneficia de acces gratuit si nelimitat la internet prin con

  160 RON / noapte

  Bihor »Salonta


  Pensiune Chrisland

  Pensiune Chrisland

  Pensiunea Chrisland este situata in centrul statiunii Baile 1 Mai dispune de 10 camere duble dotate cu baie, televizor, aer conditionat,internet wireless,parcare va asteapta pentru a va petrece sejurul intr-o ambianta linistita si discreta !
  Pensiunea Chrisland va ofera servicii de cazare in interes de bussines sau pentru a va petrece vacanta fiind deschisa tot timpul anului si este clasific

  50 RON / noapte

  Bihor »Baile 1 Mai


  Pensiunea Coroana Regala

  Pensiunea Coroana Regala

  Pensiunea ” Coroana Regala ” a fost deschisa in anul 2005.
  Situata intre cele doua statiuni balneoclimaterice,Baile 1Mai si Baile Felix la 10 min de mers pe jos fata de ambele statiuni.
  Pensiunea ” Coroana Regala ” dispune de 24 locuri dotate cu Tv,
  Tv-Sat,
  Baie cu dus,
  Telefon,Acces Internet(WireLess)
  Terasa pentru 48 persoane
  Ba

  40 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Pensiunea Cory

  Pensiunea Cory

  Pensiunea CORY este locul ideal pentru petrecerea concediului fiind amplasata in Baile Felix ,la soseaua principala Oradea-Deva la marginea padurii Felix intr-un cardu linistit.
  Pensiunea dispune de 4 camere duble cu baie proprie, 2 camere duble cu balcon comun si baie comuna in hol. Camerele sunt dotate cu tv color,cablu tv,internet wireless, incalzire centrala in sezonul rece iar baile au

  60 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Pensiunea Carmena

  Pensiunea Carmena

  Ati ajuns acolo unde trebuie!
  Pensiunea Carmena*** este la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi acele momente de relaxare de care aveti nevoie. Gazdele va stau la dispozitie, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare la amplasamentul situat la numai 5 Km de municipiul Oradea si la 22 Km de punctul de trecere a frontierei Bors.
  Complexul Turistic Carmena clasificat de Ministeru

  50 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Hotel Ami

  Hotel Ami

  Baile Felix este cea mai mare si mai cunoscuta statiune balneoclimaterica din Romania,cunoscuta mai ales prin proprietatile benefice ale bailor termale asupra organismului uman.
  Hotelul Ami este un hotel nou deschis in anul 2008 si va ofera tot ce aveti nevoie pentru petrecerea unui sejur minunat, este cotat la 3 stele.
  Hotelul Ami din Baile Felix, Bihor, va pune la dispozitie un efect

  140 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Casa Veronica

  Casa Veronica

  Casa Veronica se afla situata in statiunea Baile Felix,cea mai cunoscuta statiune balneo-climaterica din Romania si nu in ultimul rand intr-o zona deosebita cu aer curat si oameni deosebiti.
  Casa Veronica beneficiaza de un amplasament privilegiat, in imediata apropiere a strandurilor Felix, Apollo, Crisana si Somes / Mures, la doi pasi de centrul statiunii si lacul cu nuferi.
  Cele 10 d

  70 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Motel Epy

  Motel Epy

  Motelul Epy se afla in orasul de pe malul Crisului Repede Oradea,fiind unul din primele restaurante infiintate dupa revolutia din 1989. Motelul Epy a luat fiinta in 1990 si de atunci a cunoscut o dezvoltare permanenta.
  Complexul are ca principal obiect de activitate alimentatia publica dar s-a extins treptat oferind clientilor pe langa restaurant si spatiu de cazare. Cresterea continua a nu

  70 RON / noapte

  Bihor »Oradea


  Pensiunea Ana-Maria

  Pensiunea Ana-Maria

  Pensiunea Ana-Maria se afla situata in statiunea Baile Felix,cea mai cunoscuta statiune balneo-climaterica din Romania si nu in ultimul rand intr-o zona deosebita cu aer curat si oameni deosebiti.
  Pensiunea Ana Maria Baile Felix te invita sa te relaxezi, sa descoperi natura si binefacerile ei.
  Va oferim 30 de locuri de cazare in statiunea Baile Felix, statiune cunoscuta pentru izvoare

  70 RON / noapte

  Bihor »Baile Felix


  Vila Tanamera

  Vila Tanamera

  Vila Tanamera se afla situata in frumoasa statiune Moneasa din judetul Arad,intr-o zona deosebita langa lacul de hidrobiciclete.
  Datorita zonei in care este amplasata, pensiunea noastra ofera posibilitatea organizarii de drumetii scurte sau excursii mai lungi spre monumentele arhitecturale din zona.
  Va punem la dispozitie ghid turistic, iar pentru cei dornici de aventura oferim posibi

  100 RON / noapte

  Arad »Moneasa