Zone turistice

Cazare »Cazare Vaslui

Cazare in Vaslui

Ultimele unitati de cazare din Vaslui

Motel Ambis

Motel Ambis

La doar 10 minute de centrul orasului se gaseste motelul Ambis, o locatie incantatoare, cu camere mobilate modern si personal calificat si amabil - toate ingredientele necesare unui sejur perfect.

Vaslui »Vaslui


Hotel Racova

Hotel Racova

Hotelul Racova, situat in centrul orasului Vaslui, are 148 de locuri in 74 de spatii de cazare. Tot aici vei gasi un pub autentic irlandez, Dublin Irish Pub unde poti servi bere Guiness si mancaruri traditionale irlandeze. Apoi, pentru a te relaxa, te invitam la Racova Gym Club, dotata cu aparate de fitness, sauna si jacuzi. Oamenii de afaceri vor fi incantati sa gaseasca aici o sala de conferinta

Vaslui »Vaslui


Hotel Moldova

Hotel Moldova

Hotelul Moldova, situat in Piata Civica, a fost complet renovat dupa anul 2000, ajungand sa fie cotat la 3 stele. Sunteti bineveniti sa va cazati in una din cele 57 de camere complet renovate, sa va bucurati de bunatatile traditionale la restaurantul hotelului iar in final sa savurati un vin traditional moldovenesc la bar sau pe terasa.

Vaslui »Barlad


Hotel Europa

Hotel Europa

Hotelul Europa a fost construit in anul 1975 iar in anul 1995 a suferit o reparatie capitala, ajungand sa fie cotat la 2 stele iar in 2007 la 3 stele. Situat la doar 5 minute de principalele institutii ale orasului, hotel Europa pune la dispozitia clientilor sai 27 de camere, utilate si mobilate modern.

Vaslui »Vaslui


Hotel Cantemir

Hotel Cantemir

Hotelul Cantemir, situat in centrul orasului Husi, a fost construit in anul 1985 insa a suferit in anul 1999 renovari majore. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai 96 de locuri in 46 de spatii de cazare si un restaurant elegant si rafinat.

Vaslui »Husi