Zone turistice

Cazare »Cazare Iasi

Cazare in Iasi

Ultimele unitati de cazare din Iasi

Pensiunea Anelis

Pensiunea Anelis

Pensiunea Anelis dispune de 4 camere duble si 1 apartament cu doua camere, in total 12 locuri de cazare, intr-o zona rezidentiala moderna.

Iasi »Iasi


Pensiunea Ando

Pensiunea Ando

Pensiunea Ando este situata la doar 500 m de Iulius Mall si la 5 minute de zona industriala a orasului Iasi.

Iasi »Iasi


Pensiunea Ambiance City

Pensiunea Ambiance City

Amplasata in centrul orasului, Pensiunea Ambiance City ofera cazare intr-un stil modern in 14 camere duble si 1 single, dotate cu baie proprie.

Iasi »Iasi


Hotel Tudor Palace

Hotel Tudor Palace

Hotel
Tudor Palace este amplasat in apropierea celui mai mare centru
comercial din Iasi (Iulius Mall) si va ofera cele mai bune servicii,
intr-o atmosfera calda si primitoare. Reprezinta o alegere foarte
buna atat pentru cei care vin in interes de afaceri, cat si pentru
cei care sunt in calatorii de placere ori sunt doar in trecere.

Hotelul asigura

Iasi »Iasi


Hotel T 23

Hotel T 23

Hotel T23 este situat aproape de Iulius Mall, in complexul studentesc Tudor Vladimirescu.

Iasi »Iasi


Hotel Ramada Iasi City Center

Hotel Ramada Iasi City Center

Hotel Ramada Iasi City Center este situat foarte aproape de gara si la 15 minute de aeroport, in vecinatatea unor importante edificii culturale, religioase, academice si comerciale ale orasului Iasi. Rafinamentul si eleganta sunt definitiile ofertei de cazare, iar restaurantul hotelului pregateste pentru clientii sai cele mai tentante delicii culinare traditionale si internationale.

Iasi »Iasi


Hotel Little Texas

Hotel Little Texas

Hotel Little Texas, infiintat in 1997, ofera clientilor sai oportunitati de cazare intr-un decor original, cu mobila americana, special creata pentru o ambianta calda si primitoare.

Iasi »Iasi


Hotel Indiana

Hotel Indiana

Hotel Indiana este amplasat in centrul municipiului Iasi, beneficiind de o proiectare arhitecturala moderna, ofera o atmosfera primitoare, alaturi de facilitatile moderne si aranjamentele rafinate.

Iasi »Iasi


Hotel Dorobanti

Hotel Dorobanti

Hotel Dorobanti este pozitionat central, in vecinatatea edificiilor administrative, financiar bancare si culturale ale municipiului Iasi. Tinuta impozanta a cladirii, eleganta si modernismul finisajelor, precum si ambientul calduros al locului vor asigura momente de relaxare si liniste fiecarui turist care-i va trece pragul.

Iasi »Iasi


Hotel Conest

Hotel Conest

Hotel Conest este amplasat in imediata apropiere de Podu Rosu si centrul municipiului Iasi, fiind pregatit mereu cu ospitalitate si bun gust pentru fiecare turist aflat in trecere prin aceasta zona.

Iasi »Iasi


Hotel Ciric

Hotel Ciric

Hotel Ciric este amplasat la 3 km de centrul municipiului Iasi, pe malul lacului cu acelasi nume, facand parte din Complexul de Agrement Ciric. Usor accesibil si dispunand de toate facilitatile unor activitati de agrement relaxante, cu o imbinare armonioasa de finisaje moderne si clasice, va fi locul ideal de odihna si recreere.

Iasi »Iasi


Hotel Ceramica

Hotel Ceramica

Hotelul Ceramica este pozitionat aproape de Campusul Universitar, nu departe de centrul comercial Iulius Mall, adresandu-se atat turismului individual cat si oamenilor de afaceri.

Iasi »Iasi


Hotel Best Western Astoria

Hotel Best Western Astoria

Hotel Best Western Astoria este amplasat in punctul zero al municipiului Iasi, in vecinatatea importantelor institutii administrative, financiare, culturale si de afaceri din acest perimetru. Cu o existenta de peste 80 de ani, respectand si azi arhitectura orasului istoric, Hotel Astoria este un giuvaier al splendidului oras moldav, modernismul finisajelor, ospitalitatea si intimitatea spatiului,

Iasi »Iasi


Hotel Bellaria

Hotel Bellaria

Hotel Bellaria este amplasat intr-o linistita zona rezidentiala a municipiului Iasi, in mijlocul unui cadru natural de invidiat, fiind o invitatie la serenitate si la o completa armonie cu tot ceea ce te inconjoara. Un ambient de maxima intimitate si diversitate, Hotel Bellaria ofera oaspetilor toate facilitatile unui sejur relaxant, savuroase delicii culinare dar mai ales un cadru elegant si rafi

Iasi »Iasi


Hotel Amadeo

Hotel Amadeo

Hotel Amadeo este amplasat in partea centrala a municipiul Iasi, la 5 minute departare de aeroport. Unitate de cazare inaugurata in anul 2005, asigura turistilor un reusit sejur in aceasta zona, fie ca este  vorba de tranzitarea orasului sau de o vizita de afaceri, intr-un ambient cald si primitor.

Iasi »Iasi


Grand Hotel Traian

Grand Hotel Traian

Grand Hotel Traian este amplasat in centrul municipiului Iasi, avand o traditie in domeniu de peste 120 de ani. Imbina vechiul cu modernul, emanand un farmec incomparabil care evoca grandoarea originilor sale franceze.

Iasi »Iasi


Pensiunea La Palia

Pensiunea La Palia

Pensiunea LA PALIA dispune de 16 de locuri de cazare structurate in 7 in camere double care pot fi inchiriate si in regim single si 1 apartament. Interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete.
Camerele sunt dotate cu:
* baie proprie
* apa calda/ rece
* balcon
Restaurantul cu o capacitate de maxim 300 locuri

120 RON / noapte

Iasi »Iasi