Zone turistice

Cazare »Cazare Dambovita

Cazare in Dambovita

Ultimele unitati de cazare din Dambovita

Hotel Pestera

Hotel Pestera

Hotelul Pestera este amplasat in splendidul peisaj al Parcului Natural Bucegi, in  apropierea Manastirii Pestera Ialomitei. Hotelul este gazduit intr-o cladire cu un istoric aparte, renovata si modernizata de-a lungul timpului, adaugand la facilitatile de cazare un bar in holul receptiei precum si un "foisor", spatiu ideal de socializare si servire a meniurilor aburinde, traditionale.

Dambovita »Moroeni


Hotel Dracula

Hotel Dracula

Hotelul Dracula este amplasat in municipiul Targoviste, in zona piemontana inalta a Campiei Ialomitei, la 70 de km departare de Pitesti si 80 km distanta fata de capitala. Este o unitate de cazare recent deschisa circuitului turistic, in anul 2007, bucurandu-se de pozitionare centrala si conditii elegante de primire a oaspetilor.

Dambovita »Targoviste


Hotel Dambovita

Hotel Dambovita

Hotel Dambovita este amplasat in partea centrala a municipiului Targoviste, in mijlocul importantelor facilitati de agrement din oras, la poalele Dealurilor Subcarpatice. Un loc rafinat si intim de petrecere a vacantelor sau a momentelor importante ale unui sejur de afaceri, precum si de important loc de popas pentru un meniu delicios pentru cei aflati in tranzit.

Dambovita »Targoviste


Hotel Cota 1000

Hotel Cota 1000

Hotelul
Cota 1000 este amplasat in apropierea statiunii Sinaia, la km 55, pe DN 71, in cadrul natural al Parcului National Bucegi. Este un loc relaxant de petrecere a vacantei la munte, aerul curat si varietatea facilitatilor de agrement atrag anual mii de turisti.

Dambovita »Moroeni


Hotel Carp

Hotel Carp

Hotel Carp este situat in statiunea balneoclimaterica Pucioasa, pe cursul mijlociu al vaii Ialomitei, la doar 20 de km departare de Targoviste. Hotel Carp ofera o atmosfera prietenoasa, fiind un loc relaxant de petrecere a zilelor de vacanta in aceasta zona.

Dambovita »Pucioasa


Complexul Satul Prunilor

Complexul Satul Prunilor

La Satul Prunilor avem grija ca tu sa te simti cat mai confortabil si sa te bucuri din plin de clipele petrecute alaturi de noi.

Astfel, la noi ai posibilitatea de a te caza in oricare dintre cele 7 vile luxoase, maiestuoase si identice ca structura. In fiecare vila exista 3 dormitoare cu baie proprie, situate la etaj si un living calduros, unde poti lua masa sau te poti relaxa cu fam

Dambovita »Dealu Frumos


Complex Turistic Casa Domneasca

Complex Turistic Casa Domneasca

Complex Turistic Casa Domneasca este amplasat in centrul orasului Targoviste, aproape de Mitropolie, la 70 km departare de Pitesti si 80 km fata de capitala. Complexul turistic ofera conditii moderne de cazare, intr-o oaza de liniste, renumele restaurantului il plaseaza intre locurile preferate de popas in zona.

Dambovita »Targoviste


Club Insieme Grand Resort

Club Insieme Grand Resort

Club Insieme Grand Resort ofera servicii de masa si cazare la standarde de 3*, in satul natal al lui Nicolae Grigorescu, la 45 km de Bucuresti. Oaspetii sunt gazduiti in: hotel (6 apartamente, 5 camere twin si 19 camere matrimoniale) si conac (1 apartament, o1 camera twin si 8 camere matrimoniale).

Dambovita »Pitaru


Cabana Malaiste

Cabana Malaiste

Cabana Malaiste este amplasata in mijlocul unui vechi canton silvic din tinutul Dambovitei, in vecinatatea garii din localitatea I.L. Caragiale, loc cu incarcatura istorica si cu o mare diversitate a peisajelor naturale. Localizarea in perimetrul Ocolului Silvic i-a schimbat inca din anul 2002 destinatia in cabana de vanatoare, devenind o oferta tentanta de petrecere a timpului liber departe de po

Dambovita »I. L. Caragiale


Cabana Doina

Cabana Doina

Cabana Doina este amplasata in localitatea Moroeni, la 1,5 km distanta de drumul national DN71, Targoviste-Sinaia, respectiv 20 km departare de statiunea Sinaia si 40 km fata de Targoviste, pe malul drept al raului Ialomita. Pensiunea isi asteapta oaspetii cu toate facilitatile necesare unei vacante linistite in mijlocul naturii, oferta de agrement a statiunii de vacanta localizata in zona aduce u

Dambovita »Moroeni