Zone turistice

Cazare »Cazare Cluj

Cazare in Cluj

Ultimele unitati de cazare din Cluj

Pensiunea Casa Albastra

Pensiunea Casa Albastra

Pensiunea Casa Albastra din comuna Belis, judetul Cluj, se afla la altitudinea de 1050 m, la cumpana dintre Muntii Gilau si Vladeasa, pe partea stanga a DJ 108 catre Belis.Este un loc primitor, in mijlocul naturii, invaluit in aerul cu iz de cetina, cu mese traditionale si activitati pe masura oricarui turist dornic sa redescopere Tara Motilor.

Cluj »Belis


Pensiunea Carmesi

Pensiunea Carmesi

Pensiunea Carmesi este o constructie noua, situata in partea de nord-est a orasului Cluj-Napoca, intre cartierele Marasti si Bulgaria, la 15 minute de Aeroportul International Cluj si doar 10 minute de gara CFR. Pensiunea pune la dispozitia turistilor camere matrimoniale, twin sau triple, cu o capacitate de cazare de 28 de locuri.

Cluj »Cluj Napoca


Pensiunea Caramell

Pensiunea Caramell

Pensiunea Caramel a fost inuagurata in anul 2008, fiind un loc ideal de cazare nu doar datorita arhitecturii moderne, cat mai ales serviciilor oferite si amplasamentului intr-o zona linistita, la cateva minute departare de centrele comerciale importante ale orasului sau de Centrul Vechi.Pensiunea pune la dispozitie turistilor camere single, duble si un apartament in regim bed and breakfast, precum

Cluj »Cluj Napoca


Pensiunea Brici

Pensiunea Brici

Pensiunea Brici este o unitate de cazare recent inaugurata, dispusa pe trei niveluri, modern amenajata, avand amplasare centrala, la doar cateva minute de Piata Avram Iancu sau gara CFR.Facilitatile oferite corespund solicitarilor oricarui turist, indiferent de structura clientelei, terasa si bucataria pensiunii oferind un plus de familiaritate oaspetilor locului.

Cluj »Cluj Napoca


Pensiunea Bortos

Pensiunea Bortos

Pensiunea Bortos este situata la distanta de 4 km de drumul european 60, intre Cluj si Huedin, in zona montana nordica a Muntilor Vladeasa, pe valea Stanciului. Satul Rachitele este renumit pentru caderea de apa a raului Stanciu, formand Cascada Valul Miresei (50 m inaltime).

Cluj »Margau


Pensiunea Blythswood

Pensiunea Blythswood
Pensiunea Blythswood este amplasata in zona de vest a municipiului Cluj-Napoca, la intrarea in
comuna Floresti, pe drumul european E60 care face legatura intre
Cluj-Napoca si Oradea, traversand localitatea Floresti.

Cluj »Floresti


Pensiunea Berci

Pensiunea Berci

Pensiunea Berci este situata in
Savadisla, comuna situata la 22 km de Cluj-Napoca, la poalele
muntilor Apuseni.

Cluj »Savadisla


Pensiunea Bedanis

Pensiunea Bedanis

Pensiunea Bedanis este situata in comuna Apahida, judetul Cluj, pe DN 1C, la
aproximativ 13 km de orasul Cluj-Napoca. Dotarile si serviciile oferite fac din acest loc un popas confortabil. Situat in apropierea Aeroportului International Cluj, pensiunea este un bun prilej de tranzitare pentru calatori.

Cluj »Apahida


Pensiunea Batea

Pensiunea Batea

Pensiunea Batea este situata in
Savadisla, comuna situata la 22 km de Cluj-Napoca, la poalele
muntilor Apuseni.

Cluj »Savadisla


Pensiunea Bai Calde

Pensiunea Bai Calde

Pensiunea Bai Calde va ofera cazare intr-o ambianta placuta, confortabila, cu facilitatile necesare petrecerii unui sejur placut.

Cluj »Gherla


Pensiunea Arena

Pensiunea Arena

Pensiunea Arena este situata intr- o zona centrala a orasului, dar ferita totusi de traficul intens. Pensiunea se afla intr- o cladire care dateaza din anul 1900 si care a fost renovata recent, in 2010.

Cluj »Cluj Napoca


Pensiunea Anica

Pensiunea Anica

Pensiunea Anica este situata in satul Rogojel, la 16 km de DN1 Huedin-Oradea.

Cluj »Rogojel


Pensiunea Ana & Irina

Pensiunea Ana & Irina

Pensiunea Ana & Irina este amplasata in mijlocul naturii, in parte de vest a judetului Cluj, in zona lacului de acumulare Belis- Fantanele, pe malul caruia se afla si statiunea turistica cu acelasi nume, la altitudinea de 990 m. Pensiunea dispune de camere spatioase, decorate in stil minimal, zugravite in culori calde tocmai pentru a pune in evidenta cat mai mult confortul si relaxarea pe care o t

Cluj »Belis


Pensiunea A&A

Pensiunea A&A

Pensiunea A&A dispune de 21 locuri de cazare in camere confortabile si amenajate conform cerintelor celor 2 margarete cu care este clasificata.

Cluj »Mihai Viteazu


Pensiunea 7

Pensiunea 7

"Pensiunea 7" Cluj este un loc mult apreciat de turistii vizitatori ai orasului Cluj Napoca, tocmai datorita raportului calitate- pret, mentinut ca o cerinta de baza a proprietarilor care se ocupa de functionarea sa. Restaurantul pensiunii ofera o ambianta vieneza, intr-un ambient cald si relaxant.Amplasarea pensiunii la doar 10 minute de centrul orasului, cu acces facil la mijloacele de transport

Cluj »Cluj Napoca


Pensiunea  Casa Morar

Pensiunea Casa Morar

Pensiunea Casa Morar este situata la 88 km de Oradea, departe de zgomotul din marile orase, in mijlocul naturii.

Cluj »Valea Draganului


Pensiunea  Andra

Pensiunea Andra

Pensiunea Andra este situata in comuna Calatele, in zona de contact dintre Depresiunea Huedin si Muntii Apuseni., la 70 km de municipiul Cluj-Napoca,
pe directia Huedin-Belis-Fantanele.Pensiunea este inconjurata de fasia padurilor de foioase si conifere, ocupand o suprafata de 10000 mp. Conditiile de cazare sunt moderne, cu variate modalitati de petrecere a timpului liber: o sala de ping po

Cluj »Calatele


Hotel Zimbru

Hotel Zimbru

Hotel Zimbru este asezat intr-o zona linistita a orasului Cluj Napoca, departe de aglomeratia urbana. Se distinge prin servicii hoteliere de calitate si personal calificat. Dispune de 20 de camere spatioase, mobilate modern, si toate facilitatile unui sejur linistit.

Cluj »Cluj Napoca


Hotel West City

Hotel West City

West City Hotel aduce o schimbare in ceea ce priveste designul si tehnicile moderne. In plus, pune la dispozitia clientilor servicii de cea mai buna calitate, astfel incat sejurul dumneavoastra sa fie cat mai placut.

Cluj »Floresti


Hotel Vila Rosa

Hotel Vila Rosa

Hotel Vila Rosa este amplasat pe una dintre principalele artere rutiere ale orasului Cluj- Napoca, Strada Frunzisului, care leaga cartierul Zorilor de celelalte cartiere si de zona centrala.Hotelul este structurat pe doua corpuri de cazare, cu clasificare de 2 si 3 stele. Dispune de peste 60 de locuri de cazare, 2 saloane modern amenajate, o bucatarie complet utilata, si un restaurant recunoscut p

Cluj »Cluj Napoca