Zone turistice

Cazare »Cazare Braila

Cazare in Braila

Ultimele unitati de cazare din Braila

Nava  Fluviala Swing Braila

Nava Fluviala Swing Braila

Nava Fluviala Swing, un mini- hotel plutitor, este amplasata la malul Dunarii, in zona portuara Dana 2, beneficiind de ponton si restaurant plutitor. Meniurile traditionale specifice locului si atmosfera invaluita de apele fluviului pot surprinde turistii care apreciaza astfel de momente romantice.

Braila »Braila


Hotel Triumph

Hotel Triumph

Hotel Triumph este amplasat in partea centrala a municipiului Braila, nu departe de faleza Dunarii. Este o unitatea turistica recenta, inaugurata in anul 2003, oferind turistilor toate dotarile si amenajarile standardelor europene impuse de categoria de 3 stele.

Braila »Braila


Hotel Tineretului

Hotel Tineretului

Hotel Tineretul se gaseste amplasat in partea centrala a municipiului Braila, la 150 m departare de Dunare, intr-o zona linistita si cu multa verdeata. Este un loc ideal de cazare pentru turistii dornici sa descopere frumusetile locului sau pentru un sfarsit de saptamana relaxant.

Braila »Braila


Hotel Regal

Hotel Regal

Hotel Regal este amplasat in municipiul Braila, intr-o zona linistita a orasului, existand conexiuni la majoritatea punctelor de interes ale locului. Hotelul dispune de toate facilitatile actuale cerute de confortul fiecarui turist, recent renovat, isi asteapta oaspetii intr-un ambient elegant, cu decoratiuni si mobilier modern.

Braila »Braila


Hotel Perla

Hotel Perla

Hotel Perla este amplasat in statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat, complex balnear functional tot timpul anului, la doar 5 km distanta de municipiul Braila. Unitatea de cazare cu traditie, Hotel Perla ofera turistilor facilitati de cazare relaxante, precum si posibilitati recreative multiple, dispunand de un spatiu amenajat pentru activitati cultural- distractive. Baza de tratament proprie asigu

Braila »Lacu Sarat


Hotel Paris

Hotel Paris

Hotelul Paris este amplasat in orasul Braila, in perimetrul centrului vechi, langa Liceul "Nicolae Iorga". Este o unitate de cazare amenjata cu eleganta si bun gust, etajata pe doua niveluri, beneficiind de toate dotarile moderne cerute de clasificare de 3 stele.

Braila »Braila


Hotel Orient

Hotel Orient

Hotel Orient este amplasat in municipiul Braila, in apropierea Dunarii, turistii avand posibilitatea practicarii sporturilor de agrement, pescuit sau plimbari cu barca. Este o unitate de cazare intrata in circuitul turistic din anul 2008, etajata pe doua niveluri, modern amenajata pentru a asigura tot confortul si eleganta unui spatiu familial.

Braila »Braila


Hotel Mara

Hotel Mara

Hotel Mara este amplasat in statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat, la doar 5 km departare de municipiul Braila, principalii factori de cura ai statiunii fiind apa sulfatata, clorurosodica, magneziana concentrata a lacului, cu grad ridicat de mineralizare, de peste 80 g/l. Namolul sapropelic extras de pe fundul lacului are un continut ridicat de hidrogen sulfurat, fiind utilizat pentru tratatea af

Braila »Lacu Sarat


Hotel LMS

Hotel LMS

Hotelul LMS este amplasat in municipiul Braila, oras cu o istorie veche, pozitionat in lunca Dunarii, unul dintre putinele orase care si-a pastrat numele strazilor mai bine de 130 de ani. Hotel LMS reprezinta un loc al elegantei si rafinamentului in spatiul turistic al zonei, printre facilitatile de care dispune numarandu-se si posibilitatea de cazare in 7 camere matrimoniale, amenajate cu stil si

Braila »Braila


Hotel Lacu Sarat

Hotel Lacu Sarat

Hotel Lacu Sarat este amplasat in statiunea balneoclimaterica cu acelasi nume, la doar 5 km departare de municipiul Braila, beneficiind de efectele curative ale aerului si apei. Turistii vor gasi aici linistea si odihna de care au nevoie, proprietatile terapeutice ale apei si namolului fiind recunoscute inca din vremea domnitorului Vlad Tepes.

Braila »Lacu Sarat


Hotel Korona

Hotel Korona

Hotel Korona este amplasat in municipiul Braila, intr-o zona linistita a orasului, asteptandu-si turistii cu ospitalitate si servicii moderne de cazare. Restaurantul hotelului, un loc intim si relaxant pentru o degustare traditionala, va asigura reusita unui sejur in orasul din lunca Dunarii.

Braila »Braila


Hotel G.B.C

Hotel G.B.C

Hotel G.B.C. este amplasat in municipiul Braila, in zona Pietei Mari, nu departe de gara CFR. Este o unitate de cazare modernizata, dispunand de toate facilitatile unei vacante reusite sau a unui sejur de afaceri.

Braila »Braila


Hotel Diana

Hotel Diana

Hotel Diana este amplasat in statiunea balneoclimaterica Lacu Sarat, comuna Chiscani, la doar 5 km departare de municipiul Braila. Este o unitate de cazare functionala din anul 1991, ospitalitatea si profesionalismul personalului asigura atmosfera confortabila cautata de fiecare turist ajuns in acest splendid areal geografic.

Braila »Lacu Sarat


Camping Lacu Sarat

Camping Lacu Sarat

22 de casute ca-n povesti, fiecare cu doua locuri de cazare; parcare si spatiu pentru campare; bai de soare si tratamente cu namol; pentru cei care iubesc natura.

Cei care isi planifica o vacanta in statiunea Lacu Sarat si o viseaza cat mai iesita din tipare, au o buna varianta: cazare in camping. Un original sat de vacanta cu 22 de casute, in care pot fi cazate 44 de persoane. Sigu

Braila »Lacu Sarat