Zone turistice

Cazare »Cazare Botosani

Cazare in Botosani

Ultimele unitati de cazare din Botosani

Pensiunea Cai de Vis

Pensiunea Cai de Vis

Pensiunea Cai de Vis ofera 12 locuri de cazare in 5 camere duble, iar restaurantul propune meniuri traditionale cu produse naturale din ferma proprie.

Botosani »Ionaseni (Varfu Campului)


Hotel Tex

Hotel Tex

Hotel Tex este amplasat in partea vestica a municipiului Botosani, intr-o zona linistita si discreta. Este un complex turistic modern, recent intrat in circuitul hotelier, dispunand de toate facilitatile cerute de clasificare celor 3 stele, un loc intim si relaxant de petrecere a sejurului de vacanta sau in interes de afaceri in aceasta zona.

Botosani »Botosani


Hotel Rares

Hotel Rares

Hotel Rares este amplasat in centrul istoric al municipiului Botosani, la cateva minute de Biblioteca Judeteana si de Piata Mare a orasului. Cladirea este parte a unui ansamblu arhitectural cu amprenta unica din secolul al XIX-lea, pastrand inca tipologia de locuire specifica acelor vremuri.

Botosani »Botosani


Hotel Rapsodia

Hotel Rapsodia

Hotel Rapsodia este amplasat in partea centrala a municipiului Botosani, in imediata vecinatate a cladirilor administrative importante si a Teatrului Mihai Eminescu. Se distinge drept un resort turistic impozant si cu vechi traditii in domeniul hotelier, eleganta si rafinamentul serviciilor oferite aduc o atmosfera exclusivista pentru fiecare calator in aceste locuri.

Botosani »Botosani


Hotel Parc Brazi

Hotel Parc Brazi

Complexul Parc Brazi este amplasat intr-o zona linistita a municipiului Dorohoi, in partea de nord-vest a judetului Botosani, pe DN298, Botosani- Dorohoi. Reprezinta un ansamblu arhitectural modern si stilat, eleganta facilitatilor de cazare corespunde tuturor exigentelor oricarui calator rafinat.

Botosani »Dorohoi


Complex Hotelier Maria

Complex Hotelier Maria

Complex Hotelier Maria este amplasat pe una dintre cele mai circulate artere ale orasului, Pietonalul Unirii, reprezentand una dintre unitatile turistice cu traditie in aceasta zona a tarii. Recent renovat si modernizat la standarde europene, Hotel Maria vine in intampinarea celor mai rafinate doleante ale turistilor, oferind inca aerul popasului odihnitor de odinioara, fiecare calator savurand ai

Botosani »Botosani


Pensiunea Bianca

Pensiunea Bianca

O atmosfera placuta si rafinata, intr-un cadru intim si linistit, meniuri variate, precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Pensiunea Bianca intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

70 RON / noapte

Botosani »Botosani