Zone turistice

Cazare »Cazare Bistrita Nasaud

Cazare in Bistrita Nasaud

Ultimele unitati de cazare din Bistrita Nasaud

Hotel Somesul

Hotel Somesul

Hotel Somesul este amplasat in statiunea balneoclimaterica Sangeorz Bai, statiune cu regim permanent, la poalele Muntilor Rodnei, pe DN 17 D, care face legatura intre Beclean- Salva- Nasaud- Sangeorz Bai. Hotel cu vechi traditii in circuitul turistic din tara noastra, dispune
de peste 600 locuri de cazare, oferind turistilor care isi doresc o
vacanta odihnitoare solutii si pentru p

Bistrita Nasaud »Sangeorz Bai


Hotel Mya

Hotel Mya

Hotel Mya este amplasat la soseaua de centura, pe artera de intrare in municipiul Bistrita, dinspre Nasaud. Hotelul se bucura de pozitionarea intr-o oaza de verdeata, punand la dispozitia turistilor camere spatioase, cochet amenajate, precum si un restaurant unde pot fi servite pe indestulate delicatese culinare variate, intr-o atmosfera intima si relaxanta.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Minerva

Hotel Minerva

Hotel Minerva este amplasat in municipiul Bistrita, accesibil de la soseaua de centura, o adevarata oaza de liniste, la poalele Padurii Codrisor. Este ideal pentru o vacanta petrecuta departe de vacarmul orasului, fiind un loc potrivit pentru organizarea activitatilor de grup sau de protocol.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Krone

Hotel Krone

Hotel Krone este amplasat in partea centrala a municipiului Bistrita, in apropierea importantelor cladiri istorice, culturale si comerciale ale orasului. Turistii se vor bucura aici de o atmosfera eleganta si intima, facilitatile oferite cu profesionalism plaseaza Hotelul Krone printre experientele de vacanta memorabile.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Hebe

Hotel Hebe

Hotel Hebe este amplasat in statiunea balneoclimaterica Sangeorz Bai, in partea de nord-est a judetului Bistrita- Nasaud, la poalele Muntilor Rodnei. Hotel cu vechi traditii in circuitul turistic din tara noastra, dispune de peste 900 locuri de cazare, oferind turistilor care isi doresc o vacanta odihnitoare solutii si pentru problemele pe care le pot ridica afectiunile datorate stresului cotidian

Bistrita Nasaud »Sangeorz Bai


Hotel Gomar Lux

Hotel Gomar Lux

Hotel Gomar Lux este amplasat la 10 km departare de orasul Bistrita si 50 km de orasul Dej, cu acces de pe DN17, km 52. Amabilitatea gazdelor este exemplara, amenajarile interioare elegante si delicatesele excelente sunt garantia ospitalitatii care asigura succesul oricarei vacante in zona.

Bistrita Nasaud »Crainimat


Hotel Don

Hotel Don

Hotel Don este amplasat pe drumul de centura, la intrarea in municipiul Bistrita, dinspre Nasaud, avand o pozitionare privilegiata fata de gara C.F.R. Bistrita, autogara si centrul istoric al orasului. Este o unitate de cazare moderna, benecifiind de toate facilitatile clasificarii de 3 stele, cu delicioase meniuri romanesti care pot fi savurate in cadrul propriului restaurant.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Coroana de Aur

Hotel Coroana de Aur


Situat ultracentral in Bistrita Hotelul Coroana de Aur ofera clientilor sai tot
confortul in cele 109 camere si 4 apartamente.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Cora

Hotel Cora

Hotel Cora este amplasat in municipiul Bistrita, intr-o zona depresionara, pe valea raului Bistrita. Principala cale rutiera de acces este DN17 (E58), care face legatura intre regiunile Moldova si Transilvania. Hotelul dispune de dotari moderne si o ambianta linistita, turistii fiind intampinati cu o portie de aer curat dinspre Padurea Codrisor si Parcul Municipal, aflat la cateva minute distanta.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Codrisor

Hotel Codrisor

Hotel Codrisor este amplasat in municipiul Bistrita, pe DN17 (Cluj Napoca- Suceava). Hotelul se bucura de o pozitionare privilegiata, in zona rezidentiala a orasului, in vecinatatea parcului central, asteptandu-si turistii intr-un ambient familial, cu dotari moderne la standarde europene.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Hotel Castel Dracula

Hotel Castel Dracula

Hotelul Castel Dracula este amplasat in localitatea Piatra Fantanele din Pasul Tihuta, Muntii Bargaului, la 1116 m altitudine, pe drumul european E58, la 45 km departare de municipiul Bistrita.
Hotelul Castel Dracula este construit in stil medieval, reprezentand un spatiu cu traditie in circuitul turistic, tocmai si datorita climatului tonic al zonei si aerului puternic ionizat.

Bistrita Nasaud »Piatra Fantanele


Hotel  Bistrita

Hotel Bistrita

Amplasat in centrul istoric, Hotelul  Bistrita ofera 49
de spatii de cazare, sala de conferinte cu o capacitate de 30
de locuri, iar restaurantul e structurat in 3 saloane de 20, 30, si 120 de locuri in care se pot organiza mese festive, nunti chiar si prezentari de moda.

Bistrita Nasaud »Bistrita


Cabana Lac Sasarm

Cabana Lac Sasarm

Pensiunea "Cabana Lac Sasarm" este amplasata in localitatea Sasarm, la doar 8 km departare de Beclean. Pensiunea se bucura de un peisaj fermecator, fiind situata intr-o incinta imprejmuita de peste 4 ha, pe digul ce desparte raul Somesul Mare de lacul Sasarm. Este locul ideal de petrecere a vacantei, a unui sfarsit de saptamana cu grupul de prieteni, pentru organizarea unui eveniment aniversar sau

Bistrita Nasaud »Sasarm


Pensiunea Popasul Haiducilor

Pensiunea Popasul Haiducilor

Pensiunea este situata intr-o zona aflata la inceputul dezvoltarii ei turistice, cu potential natural de exceptie, cu un pitoresc aparte, curata din punct de vedere al mediului inconjurator existent, cu peisaje mirifice si posibilitati multiple de agrement.
Cazare in 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile de cazare sunt dotate c

64 RON / noapte

Bistrita Nasaud »Telciu