Zone turistice

Cazare »Cazare Bihor

Cazare in Bihor

Ultimele unitati de cazare din Bihor

Pensiunea Boros

Pensiunea Boros

Situata la poalele Muntilor Apuseni, in localitatea Finis din
judetul Bihor, Pensiunea Boros este o ideala destinatie de odihna sau popas pentru turisti, departe de forfota urbana.

Bihor »Finis


Pensiunea Bho

Pensiunea Bho

Pensiunea Bho este amplasata in satul Olcea, in partea de sud a judetului Bihor, la 60 km de municipiul Oradea. Un loc odihnitor, cautat pentru o vacanta linistita, departe de vacarmul orasului, sau de catre turistii pasionati de drumetii in zona.

Bihor »Olcea


Pensiunea Beverly Hills

Pensiunea Beverly Hills

Pensiunea Beverly Hills este o unitatea de cazare eleganta, moderna si rafinata, deschisa circuitul turistic in anul 2007, asigura oaspetilor facilitati la standarde europene. Amplasata la intrarea in statiunea Baile Felix, pe DN76, dinspre Oradea, este locul ideal de recreere la sfarsit de saptamana sau pentru concediul de odihna.

Bihor »Sanmartin


Pensiunea Axon

Pensiunea Axon

Pensiunea este localizata la sosea, pe drumul european 60 pe partea dreapta daca circulati dinspre Cluj spre Oradea.

Bihor »Auseu


Pensiunea Aurora

Pensiunea Aurora

Pensiunea Aurora este amplasata in localitatea Baita, la poalele Muntilor Apuseni, intr-una dintre atractivele zone carstice ale tarii. Turistii vor beneficia de o vacanta reusita, intr-un ambient calduros si primitor, departe de agitatia urbana.

Bihor »Baita


Pensiunea Aroma

Pensiunea Aroma

Pensiunea Aroma este amplasata inainte de intrarea in statiunea balneoclimaterica Baile Felix, accesibila de pe DN79 (Oradea-Deva), la egala distanta si de statiunea Baile 1 Mai. Este o unitate de cazare recent intrata in circuitul turistic, din anul 2007, asigurand turistilor conditii rafinate si odihnitoare pentru o ca fiecare vacanta sa fie o reusita.

Bihor »Baile Felix


Pensiunea Apuseni

Pensiunea Apuseni

Pensiunea Apuseni se afla in comuna Pietroasa, sat Boga, la 30km de orasul Beius, la poalele muntilor Apuseni, pe drumul ce duce spre platoul Padis.

Bihor »Pietroasa


Pensiunea Anett

Pensiunea Anett

Pensiunea Anett este pozitionata pe Valea Aleului, la doar cativa metrii distanta de apele repezi si reci ale acestuia. Aceasta vale se continua cu Valea Boga, ceva mai sus pe versant. Valea Boga izvoraste printr-un izbuc ce dreneaza o parte din apele Platoului Padia. E o zona strabatuta de chei inguste si afluenti: Valea Oselu, Valea Bulbuci si Valea Rea. Cascadele care se formeaza pe cursul apel

Bihor »Gurani


Pensiunea Ana Maria

Pensiunea Ana Maria

Situata in centrul statiunii Baile Felix, aproape de stranduri, piscine, lacul cu nuferi, alimentara, piata, Pensiunea Ana Maria va ofera o oportunitate ideala de cazare. Camerele sunt dragute si primitoare, curate, linistite si fiecare dispune de balcon cu vedere spre piscina Hotelului International.

Bihor »Baile Felix


Pensiunea Ama

Pensiunea Ama

Pensiunea Ama este amplasata in satul Haieu, la 4 km departare de municipiul Oradea, nu departe de statiunile Baile 1 Mai si Felix. Un loc ideal de odihna si recreere pentru zilele frumoase de vacanta cu familia sau pentru cei dornici de un loc linistit si cochet la sfarsit de saptamana.

Bihor »Sanmartin


Pensiunea Allegria

Pensiunea Allegria

Pensiunea Allegria este amplasata in centrul statiunii Baile 1 Mai, una dintre cele mai cunoscute zone termale din Romania. Deschisa in anul 2006 pensiunea va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare, ideala pentru petrecerea vacantelor de odihna, reuniunilor de afaceri sau efectuarea unei cure balneare.

Bihor »Baile 1 Mai


Pensiunea Alb

Pensiunea Alb

Pensiunea Alb este amplasata in statiunea Baile 1 Mai, in judetul Bihor, la doar 2 km departare de Baile Felix si 4 km distanta de municipiul Oradea. Este un loc ideal de relaxare si petrecere a vacantei sau sfarsitului de saptamana in preajma variatelor posibilitati de agrement ale statiunii, strandul "Venus" aflandu-se la doar 150 m distanta, sau pentru sezonul rece, in perioada de functionare a

Bihor »Baile 1 Mai


Pensiunea Adoriana

Pensiunea Adoriana

Pensiunea Adoriana acorda posibilitatea de a petrece momente de neuitat intr-o ambianta intima si relaxanta prin intermediul elegantei, ospitalitatii, serviciilor de care da dovada. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, unitatea dispune de un comfort deosebit.

Bihor »Sarbi


Pensiunea Adela

Pensiunea Adela

Pensiunea Adela este pozitionata in partea de nord a judetului Bihor, in zona de deal, la aproximativ 45 km de municipiul Oradea si 14 km de Marghita, pe DJ191. Un loc odihnitor, in mijlocul naturii, unde gazdele au pregatit turistilor tot confortul unei vacante reusite.

Bihor »Chislaz


Pensiune Anthimos

Pensiune Anthimos

Pensiunea Anthimos se bucura de o amplasare privilegiata in cadrul statiunii balneoclimaterice Baile Felix, la cativa kilometri de orasul Oradea, spre liziera padurii Felix, un loc unde perfectiunea luxului si inspiratia naturii sunt la indemana. Anthimos a fost creat ca o oaza de liniste si relaxare, pentru a oferi confort si atmosfera primitoare tuturor clientilor sai.

Bihor »Baile Felix


Motel Krinon

Motel Krinon

Motelul Krinon, situat pe E60 la 8 km de Oradea si 10 km de aeroport, ofera servicii de cazare si masa cotate la categoria de 2 stele.

Bihor »Osorhei


Hotel Vulturul Negru

Hotel Vulturul Negru

Hotel Vulturul Negru este situat pe malul Cristului Repede, in plin centrul orasului, la cativa metri de Primaria Oradea.
Cladirea in care functioneaza Hotelul Vulturul Negru, parte a patrimoniului cultural al orasului Oradea, dateaza de la inceputul secolului XX, cand in Oradea se raspandeste un stil nou, diferit de cele academice, creand premisele unei diversificari stilistice bazate pe

Bihor »Oradea


Hotel Transit

Hotel Transit

Hotel Transit este amplasat in municipiul Oradea, accesibil de la artera rutiera de iesire spre statiunile Baile Felix si Baile 1 Mai. Un loc ideal atat pentru turistii aflati in tranzit, cat si pentru cei care isi doresc o vacanta linistita departe de agitatia orasului, vecinatatea statiunilor balneare asigurand toate posibilitatile de agrement pentru timpul liber.

Bihor »Oradea


Hotel Toscana

Hotel Toscana

Hotel Toscana este localizat semicentral in Oradea si dispune de 20 camere modern amenajate.

Bihor »Oradea


Hotel Terra

Hotel Terra

Amplasat deosebit, pe malul drept al Crisului Repede, la 500 m de Strandul Municipal, intr-o oaza de verdeata, Hotel Terra va ofera linistea de care aveti nevoie pentru un sejur de vis.Hotelul dispune de 21 de camere, iar restaurantul de 180 locuri asigurand un meniu bogat si rafinat.

Bihor »Oradea