Cazare pe categorii

 • Hanuri Oradea (1)
 • Hoteluri Oradea (19)
 • Moteluri Oradea (1)
 • Zone turistice

  Cazare »Cazare bihor »Cazare oradea

  Cazare in Oradea-Bihor

  Hotel Vulturul Negru

  Hotel Vulturul Negru

  Hotel Vulturul Negru este situat pe malul Cristului Repede, in plin centrul orasului, la cativa metri de Primaria Oradea.
  Cladirea in care functioneaza Hotelul Vulturul Negru, parte a patrimoniului cultural al orasului Oradea, dateaza de la inceputul secolului XX, cand in Oradea se raspandeste un stil nou, diferit de cele academice, creand premisele unei diversificari stilistice bazate pe

  Bihor »Oradea


  Hotel Transit

  Hotel Transit

  Hotel Transit este amplasat in municipiul Oradea, accesibil de la artera rutiera de iesire spre statiunile Baile Felix si Baile 1 Mai. Un loc ideal atat pentru turistii aflati in tranzit, cat si pentru cei care isi doresc o vacanta linistita departe de agitatia orasului, vecinatatea statiunilor balneare asigurand toate posibilitatile de agrement pentru timpul liber.

  Bihor »Oradea


  Hotel Toscana

  Hotel Toscana

  Hotel Toscana este localizat semicentral in Oradea si dispune de 20 camere modern amenajate.

  Bihor »Oradea


  Hotel Terra

  Hotel Terra

  Amplasat deosebit, pe malul drept al Crisului Repede, la 500 m de Strandul Municipal, intr-o oaza de verdeata, Hotel Terra va ofera linistea de care aveti nevoie pentru un sejur de vis.Hotelul dispune de 21 de camere, iar restaurantul de 180 locuri asigurand un meniu bogat si rafinat.

  Bihor »Oradea


  Hotel Silver

  Hotel Silver

  Situat in Oradea, intr- o zona linistita si plina de verdeata, Silver Hotel Conference & Spa este destinatia ideala atat pentru intalniri de afaceri, seminarii sau conferinte cat si pentru relaxare si recreere. Hotelul ofera clientilor sai conditii deosebite de cazare, accesibile tuturor celor care apreciaza serviciile de calitate.

  Bihor »Oradea


  Hotel Scorpion

  Hotel Scorpion

  Hotel Scorpion este amplasat in municipiul Oradea, aproape de artera rutiera care face legatura cu Vama Bors. Turistii aflati in tranzit sau oamenii de afaceri vor beneficia aici de cele mai relaxante momente de odihna, facilitatile moderne si ambientul prietenos vor asigura o sedere confortabila fiecarui oaspete aflat in trecere prin zona.

  Bihor »Oradea


  Hotel Scorilo

  Hotel Scorilo

  Hotel Scorilo a fost inaugurat in anul 2004. Cladirea hotelului a fost o resedinta episcopala, iar constructia dateaza din 1703. Aceasta cladire a fost complet renovata si modernizata

  Bihor »Oradea


  Hotel RHC Royal

  Hotel RHC Royal

  Hotel RHC Royal pune la dispozitia clientilor 42 de locuri de cazare in 15 de camere duble si 3 apartamente, fiecare avand un design unic.

  Bihor »Oradea


  Hotel Qiu

  Hotel Qiu

  Hotel Qiu ofera un sistem nou si modern de cazare, numit "camere de inchiriat in regim hotelier". Acest sistem se diferentiaza de celelalte
  prin absenta receptiei permanente, cazarea
  facandu-se prin rezervare online sau printr-un apel telefonic.

  Bihor »Oradea


  Hotel Nevis

  Hotel Nevis

  Combinatia dintre confortul interior si locatie face ca acest hotel sa fie o experienta frumoasa chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. Astfel va veti putea bucura de liniste, avand in acelasi timp avantajul de a va afla la doar cateva minute de centrul orasului si de principalele zone comerciale din Oradea.

  Bihor »Oradea


  Hotel Melody

  Hotel Melody

  Hotel Melody este amplasat in partea centrala a municipiului Oradea, la aproximativ 150 m distanta de artera rutiera E60, care face legatura cu frontiera nord- vestica a tarii cu Ungaria. O amenajare eleganta si un ambient prietenos pentru fiecare turist aflat in tranzit sau intr- o calatorie de afaceri.

  Bihor »Oradea


  Hotel Impero

  Hotel Impero

  Hotelul Impero, hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfarsitul lunii aprilie 2007 si construit cu
  respectarea tuturor normelor Europene in vigoare.
  Hotelul este amplasat in apropiere de centrul orasului, 3 km de aeroport, 15 km de vama Bors si 4 km de gara.

  Bihor »Oradea


  Hotel Gala

  Hotel Gala

  Hotel Gala din Oradea ofera turistilor o atmosfera rafinata, un ambient elegant si reconfortant chiar si pentru cele mai exigente gusturi.

  Bihor »Oradea


  Hotel Elite

  Hotel Elite

  Hotelul Elite este un hotel de lux si a fost fondat in 1998. Este plasat in centrul orasului, in zona verde si linistita a parcului I. C. Bratianu aproape de Bazinul Olimpic si Strandul Municipal Oradea, localizarea fiind usoara, hotelul aflandu- se la aproximativ 200 m de E60 pe malul drept al raului Crisul Repede.

  Bihor »Oradea


  Hotel Continental Forum

  Hotel Continental Forum

  Hotelul Continental Forum din Oradea surprinde printr- o ambianta deosebita, prin serviciile diverse adaptate cerintelor calatorilor de afaceri sau turistilor aflati in vacanta, de asemenea aici se pot organiza evenimente speciale.
  La doar 500 m de hotel se afla Primaria, Prefectura, Camera de Comert, Judecatoria, centrul istoric cu Cetatea Oradei si zona comerciala a orasului.

  Bihor »Oradea


  Hotel Carnival

  Hotel Carnival

  Hotel Carnival este accesibil de la artera rutiera E60, bucurandu-se de o pozitionare buna in cadrul municipiului Oradea, la doar 2 minute de gara si 5 minute de centrul orasului. Un loc cu stil si eleganta atat pentru un sejur de afaceri reusit cat si pentru o calatorie de relaxare in aceasta zona.

  Bihor »Oradea


  Hotel Avalon

  Hotel Avalon

  Hotel Avalon ofera cazare in camere mari, inalte, amenajate dupa un design original si unic. Constructia respecta stilul architectural renascentist sobru,
  prezent in Oradea la inceputul sec. XX. Toate acestea readuc charm- ul si eleganta
  vremii.

  Bihor »Oradea


  Hotel Atrium

  Hotel Atrium

  Hotel Atrium este amplasat in zona centrala a municipiului Oradea, la o distanta de aproximativ 100 m de zona pietonala, in vecinatatea importantelor edificii culturale, istorice si comerciale ale orasului. Turistii vor beneficia aici de maxim confort si relaxare, intr- un ambient rafinat, de o eleganta clasica aparte a amenajarilor.

  Bihor »Oradea


  Hotel - Apartament Living Inn

  Hotel - Apartament Living Inn

  Aflat in centrul orasului Oradea, Living In este primul apart hotel deschis in zona. Living In imbina confortul unui apartament cu serviciile unui hotel. Apart hotelurile sunt locatii destinate celor care doresc sa stea in conditii confortabile si totusi sa aibe independenta pe care un hotel clasic nu o ofera. Living In pune la dispozitia clientilor sai servicii diverse, lasandu-le, insa, libertat

  Bihor »Oradea


  Hanul Gobe

  Hanul Gobe

  Pensiunea este formata din mai multe cldiri ce inconjoara o curte interioara, care se foloseste noaptea ca parcare inchisa, si in vreme buna ca gradina de vara. Pensiunea Gobe da musafirului o senzatie ca acasa, unde aceasta este considerat partener intr-un mediu calduros.

  Bihor »Oradea


  Motel Epy

  Motel Epy

  Motelul Epy se afla in orasul de pe malul Crisului Repede Oradea,fiind unul din primele restaurante infiintate dupa revolutia din 1989. Motelul Epy a luat fiinta in 1990 si de atunci a cunoscut o dezvoltare permanenta.
  Complexul are ca principal obiect de activitate alimentatia publica dar s-a extins treptat oferind clientilor pe langa restaurant si spatiu de cazare. Cresterea continua a nu

  70 RON / noapte

  Bihor »Oradea