Zone turistice

Cazare »Cazare Arad

Cazare in Arad

Ultimele unitati de cazare din Arad

Pensiunea Bella

Pensiunea Bella

Pensiunea Bella este usor de gasit, fiind situata pe DN 7 (E68), artera
principala de intrare in municipiul Arad dinspre Bucuresti - Deva, la 200 m distanta de sosea.Pensiunea ofera confortul, amabilitatea si caldura propriului camin, intr-un ambient curat si elegant. Grupurile numeroase de turisti beneficiaza de reduceri precum si de alte beneficii in functie de durata sejurului.

Arad »Arad


Pensiunea Ariana

Pensiunea Ariana

Pensiunea Ariana este localizata la 2 km distanta fata de vama Nadlac, langa soseaua europeana E68, ce leaga orasul Arad de Budapesta. Pensiunea dispune de 5 camere de cazare, modern amenajate, confortabile si primitoare.

Arad »Nadlac


Pensiunea Apfel Haus

Pensiunea Apfel Haus

Pensiunea Apfel Haus a fost realizata cu ajutorul Uniunii Europene, in anul 2006. Pensiunea dispune de 3 tipuri de camere: Camerele Cherry (dotate cu doua paturi separate), Camerele Blossom (dotate cu un pat matrimonial) si Camerele Pear (sunt apartamente spatioase, dotate cu un pat matrimonial si un divan).

Arad »Horia


Pensiunea Adriana

Pensiunea Adriana

Pensiunea Adriana este situata in zona centrala a orasului, la 30 m de soseaua europeana Arad-Nadlac, in zona Stadionului UTA, in vecinatatea Universitatii Vasile Goldis.Pensiunea este locul unde turistii vor gasi liniste, confort si relaxare, fie ca este vorba despre facilitatile moderne oferite, sau despre petrecerea orelor odihnitoare pe terasa sau in foisorul din curtea pensiunii.

Arad »Arad


Motel Rares

Motel Rares

Motel Rares este amplasat pe artera principala de iesire din municipiul Arad catre Oradea. Este o unitate de cazare de 2 stele, cuprinzand 27 de camere duble si 2 apartamente, dotate modern, cu toate facilitatile cerute la standard european. Motelul dispune de un mic restaurant pentru servirea unui meniu traditional si de un minibar.

Arad »Arad


Motel Aral Energy

Motel Aral Energy

Motel Aral Energy este situat in localitatea Nadlac, la granita cu Ungaria. Reprezinta un loc de popas in primul rand pentru cei aflati in tranzit catre granita de iesire prin vama Nadlac. Tarifele vor convinge ca este cea mai buna alegere pentru relaxare dupa un drum lung.

Arad »Nadlac


Hotel Xo Residence

Hotel Xo Residence

Hotel Xo Residence este amplasat intr- un cartier rezidential al orasului. Amenajat intr- o cladire luxoasa, hotelul ofera clientilor sai toate facilitatile unui sejur de 5*. Curtea si terasa hotelului sunt o oaza de relaxare, cu piscina si pool
bar, sau spatii discrete de recreere sau de servire a micului dejun.

Arad »Arad


Hotel Xe-Mar

Hotel Xe-Mar

Complexul de 3 stele, Xe-Mar Hotel- Restaurant- Fast Food, este la dispozitia clientilor sai incepand cu luna octombrie 2006, intr-o cladire noua, cu o arhitectura deosebita si cu dotari de ultima generatie. Se gaseste situat pe artera principala de intrare in Arad dinspre Timisoara, in apropierea podului de peste Mures. Fiecare camera este dotata cu mobilier nou, modern, intr-un ambient elegsnt,

Arad »Arad


Hotel Wolf

Hotel Wolf
Hotel
Wolf este situat pe
artera principala de intrare in Arad dinspre Deva, la doar 500 m departare de centrul financiar, politic, administrativ si cultural al orasului. Este o constructie noua, cu design si dotari de standard inalt si o capacitate de cazare de peste 40 de locuri, oferind confortul sporit si relaxarea ambientului din propriul camin.

Arad »Arad


Hotel West

Hotel West

Hotel West este amplasat pe artera principala de iesire din Arad spre Oradea, cu acces facil la centura de nord a orasului, cea care faciliteaza accesul direct catre Oradea, Ungaria, Deva sau Timisoara, evitand aglomeratia orasului.Pensiunea este o gazduita de o constructie noua, cu toate facilitatile moderne de cazare si de relaxare.

Arad »Arad


Hotel Voinicul

Hotel Voinicul

Hotelul Voinicul este o constructie moderna terminata in anul 2006, constructia si finisajele fiind la standarde europene.

Arad »Arad


Hotel Stejarii

Hotel Stejarii

Hotel Stejarii este o constructie noua, situata la intrarea in orasul Ineu si va intampina cu o ambianta discreta, ideala pentru petrecerea unui sejur odihnitor.De asemenea, sunteti asteptati sa gustati preparatele din bucataria traditionala romaneasca si italiana in cadrul restaurantului de care dispune.

Arad »Ineu


Hotel Sep

Hotel Sep

Hotel Sep este o cladire noua, data in folosinta din primavara anului 2007, avand camere dispuse pe doua niveluri. Este amplasat la soseaua de centura spre Nadlac, care strabate linistitul cartier Gai. Puncte de reper in vecinatate: Hipodromul (700m), Centrul Comercial Armonia si Carrefur.Camerele dispun de un ambient si de facilitati de cazare moderne, elegante, servirea mesei putandu-se face in

Arad »Arad


Hotel Rusco

Hotel Rusco

Hotel Rusco este amplasat in localitatea Paulis, la soseaua europeana E68, dinspre Arad. Este un resort turistic nou, modern, amenajat intr-un stil clasic si plin de eleganta. Rafinamentul detaliilor satisface orice pretentie, cadrul rustic imbinat cu tehnologia ultimului secol, reusesc sa incante pe fiecare oaspete care ii trece pragul.

Arad »Paulis


Hotel Roberto

Hotel Roberto

Hotel Roberto, cu standarde de cazare conforme nivelului de clasare de 2 stele, este amplasat in orasul Arad, la doar 2 km de la intrarea dinspre Nadlac sau Turnu.Camerele sunt spatioase, modern mobilate si dotate pentru a asigura eficienta si confort fiecarui turist. Terasa si curtea privata asigura un plus de relaxare in zilele calduroase.

Arad »Arad


Hotel Riga

Hotel Riga

Hotel Riga este situat la intrarea in municipiul Arad, pe artera principala Timisoara- Arad, pe partea stanga, inainte cu 100 m de bariera. Este o constructie noua, data in folosinta in anul 2008, ofera facilitatile unei cazari la standarde internationale si un sejur de maxim confort, la preturi reduse pentru sfarsitul de saptamana.

Arad »Arad


Hotel Queen

Hotel Queen

Hotel Queen estee situat in municipiul Arad, pe valea raului Mures, la 20 km de Ungaria, oferind comfort si eleganta pentru recreere sau afaceri. Hotelul ofera posibilitatea de a servi masa in restaurantul propriu, printre specialitatile de baza se remarca pizza pe vatra si delicioasa ciorba de burta.Hotel Queen propune celor pasionati de istorie trei circuite la principalele atractii din aceasta

Arad »Arad


Hotel President

Hotel President

Hotel President din municipiul Arad este o constructie relativ noua, activa pe piata hoteliera din 2001, un loc elegant si confortabil pentru petrecerea catorva zile in orasul de pe malul Muresului sau pentru o intalnire de afaceri. Poate fi usor localizat la intrarea dinspre Timisoara, si la doar 40 de km departare de granita cu Ungaria. Desi incadrat la categoria de 3 stele, Hotel President ofer

Arad »Arad


Hotel Phoenix

Hotel Phoenix

Hotel Phoenix este situat la intrarea in Arad, dinspre Nadlac, in apropierea principalei cai de iesire spre vestul Europei. Este considerat un loc de popas la indemana celor care vin in Romania sau se indreapta catre iesirea din tara.Amplasarea hotelului, dotarile de confort si utilitate si spatiile sunt perfect calibrate nevoilor si standardelor turistilor de a se relaxa, in primul rand, dar si d

Arad »Arad


Hotel Moneasa

Hotel Moneasa

Hotel Moneasa este amplasat in statiunea balneoclimaterica Moneasa, judetul Arad, la poalele ramei muntoase a Masivului Codru-Moma, la altitudinea medie de 280 m. Complexul Balnear Moneasa (hotel, baza de tratament, restaurant, sali de conferinta) are o arhitectura moderna, de o eleganta aparte, un contrast placut de alb cu "explozia vegetala" din jur. Capacitatea de cazare este de 188 de locuri,

Arad »Moneasa